O inima care bate pentru copiii din Kenya
Autor: Camelia B.  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de BenHur in 14/02/2009
    12345678910 0/10 X
O inima care bate pentru copiii din Kenya

Tot ce-i trebuie raului ca sa izbuteasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic

Edmund Barke

Ieremia 33:3 ,Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde; şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti.

Anul 2008 pentru mine a insemnat implinirea acestui verset.

Mi-am pus inima sa-L caute pe Dumnezeu mai profund, L-am chemat in odaita si El a raspuns, I-am cerut lucruri mari si  El le-a implinit. Cu cat m-am apropiat de Dumnezeu mai mult cu atat imi era mai clara iubirea Lui pentru cei care astazi plang, pentru cei cu inima zdrobita, pentru prinsii de razboi ai acestei lumi.

Dumnezeu mi-a dat harul sa ma implic intr-o tabara de orfani in Republica Moldova si o misiune in Africa, in cele doua tari vecine Uganda si Kenya.

Am gustat putin din ceea ce inseamna misiune transculturala, au fost experiente de neuitat, dar totusi mi-am dat seama ca nu doresc sa ramana doar o amintire ci vreau sa slujesc mai mult sa fiu un glas pentru cei fara glas din Africa sau alte zone.

Am inceput sa fac pasi mici prin credinta stiind ca Dumnezeu este credincios si ceea ce promite implineste.

Astfel in 2009 doresc sa ma aventurez cu Dumnezeu  spre necunoscut, spre un viitor ale carui taine nu pot sa le dezleg, dar pe care le voi intelege pe parcurs doar ramanand in ascultare si supunere fata de voia Lui.

In perioada 2 Martie- 2 August 2009 voi participa la o Scoala Internationala de Ucenicie-Discipleship Training School  la TPM MEDIAS unde:

-vreau sa-L cunosc mai bine pe Dumnezeu (sa am o perspectiva biblica asupra lumii;

sa-mi descopar personalitatea, darurile si identitatea in Hristos)

-si sa-L fac cunoscut pe Dumnezeu (sa invat si sa experimentez  noi metode de evanghelizare/ lucrare crestina prin folosirea mijloacelor Mass Media; sa castig experienta in misiunea locala si internationala: evanghelizare prin sport, coregrafie, lucru cu copii/tineri, marturii, ajutorare).

Partea teoretica, organizata pe module saptamanale, se va desfasura la baza Tpm Medias, iar in partea practica doresc sa ma reintorc in Africa la Orfelinatul din Kenya, Kisumu Salem Orphanage.

Nevoile acestui orfelinat si a comunitatii din Kisumu nu sunt doar materiale ci poate cu mult mai mult spirituale.

Ne vom focaliza asupra urmatoarelor proiecte ( si multe altele)

- proiecte sociale ( ajutor in constructia si amenajarea noului sediu al orfelinatului, dotarea cu masina de spalat si alte utilitati);

- implicare in slum-uri –cartiere f sarace -evanghelizare in strada prin scenete, marturii, predici, prezentarea Filmului Viata Lui Isus

- proiecte cu copiii -povestiri biblice si desene pentru copii, cantece, lectii

- proiecte cu adolescentii- utilizarea unor materiale video care au un impact deosebit asupra tinerilor ca de exemplu cel de prevenire si combatere a consumului de droguri, alcool, a bolilor cu transmitere sexuala, etc.

Imi este tot mai clar faptul ca fara cei 3 P  (pray, play, pay) nu se poate face misiune de aceea apelez la ajutorul si sustinerea voastra  si ma rog ca Dumnezeu sa descopere fiecaruia chemarea ca sa putem sluji Lui din toata inima si sa fim eficienti.

M-as bucura mult si ar fi un privilegiu deosebit pentru mine ca sa imi fiti parteneri in aceasta lucrare misionara fie prin rugaciune, incurajare, suport financiar sau in orice alt mod posibil.

Contact: [email protected]

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2136
  • Export PDF: 1
Opțiuni