Bucuriile vieţii
Autor: ana-maria  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ana-mary in 08/02/2009
    12345678910 0/10 X
  •         Ce-i viaţa asta trecătoare cu necazuri şi bucurii deşarte? Bucuriile vieţii sunt de o clipă, dar viaţa cu Dumnezeu este eternă şi bucuriile la fel.
  •        De ce să trăieşti în păcate şi desfrâuri? Când poţi aşa de bine să cunoşti adevărata fericire pe care ţi-o poate oferi Dumnezeu. Viaţa aceasta pe pământ este o trecere de vreme, o pribegie, poate o peripeţie atât cu necazuri cât şi cu bucurii. De ce să mai trăieşti pe această lume dacă nu-l ai pe Dumnezeu, de ce?... n-are rost. Toţi ani pe care îi petreci în această pribegie sunt doar goană după vânt şi deşertăciune. De ce mergi la discoteci, petreceri etc, când poţi aşa de bine să fii fericit şi fără ele, cu Isus.
  •        De ce să te-nchini unei icoane când poţi să te-nchini lui ISUS? În viaţa aceasta trecătoare toate lucrurile sunt fără rost şi nu găseşti nici un folos în ele. MULŢI poate cred că pot fi fericiţi şi fără DUMNEZEU, dar se-nseală amarnic. De ce să te încăpăţânezi să nu-l cunoşti pe Dumnezeu, când EL poate să-ţi dea aşa de uşor fericirea şi viaţa ETERNĂ? Viaţa cu ISUS în comparaţie cu viaţa aceasta pământească este cu bucurii, cu bunătate, cu iubire, cu dragoste etc.
  •       Oare nu-i mai bună decât această viaţă?... ce crezi? De ce să nu-l urmezi pe ISUS când EL te-a creat şi ţi-a purtat de grijă şi te-a binecuvântat de multe ori, deşi poate nu meritai. Nu crezi că merită să-l urmezi pe EL decât să-ţi iroseşti timpul în deşertăciune? Da, merită şi încă mult. Şi chiar de-ar fi să suferi pentru El tot merită, din plin.
Adevarata fericire
Ai dreptate Ana-Maria.Totu-i goana dupa vant pe acest pamant!NU EXISTA FERICIRE PE PAMANT DACA NU-L AI PE DOMNUL ISUS IN VIATA TA.Fara EL viata nu are niciun sens.Multi oameni cauta fericirea in placerile lumesti si tot ei spun ca sunt fericiti.Acesti oameni ,asa zisii fericiti daca ar cauta un pic mai adanc in inima lor ar vedea ca de fapt nu au NIMIC.Sufletul lor este pustiu.Lucrurile trecatoare nu satisface niciodata inima. Ce minunat este cand il gasesti pe MATUITORUL tau, nu conteaza ca esti sarac(materialiceste)te simti cel mai bogat si implinit om de pe pamant.Cautati adevarata fericire care este VESNICA.
Adăugat în 20/02/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1959
  • Export PDF: 2
  • Recomandări email: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni
De același autor
Din același album
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”