Încă un eşec spre victorie
Autor: Darius Cornean  |  Album: dariuschristian.blogspot.com  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de dariuscchristian in 29/11/2008
    12345678910 0/10 X
Încă un eşec spre victorie

Din nou dimineaţă. …deşi nu mai cred pare un nou început pentru aceleaşi dorinţe care mă leagă de existenţa mea. Parcă am uitat lupta pierdută ieri şi gustul eşecului de a fi s-a pierdut în noaptea ce tocmai s-a stins. Ieri a trecut, a rămas în urma mea dar…azi? ce se va întâmpla cu azi? Ce apus va avea azi în goana după a fi? De ce aş mai încerca din nou această enigmă pentru mine? De ce? Dar dacă…                      

Am încetat să mai caut soluţii dar raţiunea mea tânjeşte după răspunsuri. Şi totuşi nu acestea par a fi soluţia. În căutarea mea  nu am găsit decât…tăcere. Aud voci care-mi strigă în ureche „vor trece toate” , „aşa trebuie să fie” sau „nu eşti singur”…sunt enervante. Sunt cei care raţionează cu inima şi nu cunosc profunzimea şi durerea gândului. Cu cât îmi doresc mai mult de la viaţa asta în goana de a fi , mă fac tovarăş de drum cu singurătatea.

A fi este un război care trebuie câştigat. Acest război se dă în mine şi cu mine, un război ce mi i-a făcut duşmani şi pe cei pe care îi credeam prieteni. Îmi doresc să fiu pe un ţărm îndepărtat pentru a câştiga măcar o lupta dar…aş trişa. Nu aş avea împotriva cui să lupt. Adevărata bătălie trebuie câştigată pe câmpul de luptă…aici şi acum.

Nu mă uit în urmă la cât am pierdut, să pot vedea în faţă dar …ce a fost în urma mea e prezent în lupta mea de azi şi lupta de azi îmi aminteşte de gustul amar al înfrângerii de ieri. Azi…ca şi ieri sau restul zilelor trecute, nu am putere de a lupta, nu am nici strategie, nici motivaţie, abia răsuflu. Şi totuşi ceva în mine mă ţine…nu pe linia de plutire şi nici în amorţire ci…în luptă. Şi nu  e dorinţa mea, pentru că aceasta s-a stins încă de la primele lupte pierdute. E ceva puternic, nefiresc….divin. Deşi simt uneori că „mă fac că trăiesc” o voce mută în interiorul meu strigă: Toate au un rost în lupta pentru a fi!

Nu înţeleg încă rostul eşecurilor dar…îl voi înţelege. Probabil că mintea mea ar trebui să privească la război, nu la luptă. Să fie oare eşecul o strategie pentru a câştiga războiul??...Uneori asta gândesc. Nu ştiu cum va arăta azi lupta pentru a fi, poate va fi ultima zi şi voi câştiga războiul sau poate va fi… încă un eşec spre victorie.

I CAN DO EVERYTHING WITH THE HELP OF CHRIST WHO GIVES ME THE STRENGHT I NEED.
Adăugat în 25/11/2008
"Pot totul in Hristos care ma intareste"
Esecul este cand nu mai crezi acest lucru, insa El este un Domn minunat care are grija sa iti aminteasca asta
Adăugat în 25/11/2008
Statistici
  • Vizualizări: 2081
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni