Eu, cuvintele şi Dumnezeu...
Autor: Crina  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de metanoia86 in 27/10/2008
    12345678910 0/10 X
Eu, cuvintele şi Dumnezeu...
    Azi vreau să-Ţi scriu, azi vreau să-mi vărs cuvintele inaintea Ta, să le arunc, pentru că nu mai pot să le ţin... e prea mult pentru mine. E ceaţă şi e frig şi nişte oameni se uită la mine şi mă întreabă cât e ceasul ..nu le răspund, pentru că vreau să Îţi scriu, vreau să-mi plâng cuvintele, căci doar aşa mă pot vindeca din nou...e târziu ...oare cât e ceasul? Oare mai am timp? Vreau să-Ţi scriu. Am nevoie de o gură de aer curat. M-am săturat de îmbâcseala din mintea mea. E  aglomerat...şi miroase a uscat, a închis şi a ploaie de toamnă târzie, a umbre plictisite..a cugetari nerostite, a cuvinte nescrise. Imi era dor de Tine, atat de dor,îmi era dor sa Te imbratisez si sa nu mi mai pese cat e ceasul...sa adorm in bratele Tale ca un copil cuminte care se bucura de mainile care stiu sa-L mangaie, de ochii care stiu sa-i zambeasaca.Vreau sa-Ţi scriu si să-ţi spun că am uitat cum e sa ma odihnesc la umbra aripilor Tale si de aceea vreau sa citesti...citeste, pentru ca nu am curaj sa rostesc. Vreau doar sa tac si sa scriu.asculta cum plang cuvintele mele. 

      Si e tarziu. E atat de tarziu...Ma dor mainile si ochii...Mi-ai spus sa-mi atintesc privirea la Tine. Iti amintesti? Mi-ai spus sa nu ma uit la valuri,ci la Tine...Mi ai spus sa arunc hainele vechi si sa mi pun haina noua si curata pe care mi-ai oferit o cadou, si sa mi pun inelul...dar nu le mai gasesc...pentru ca imi placea atat de mult haina mea cea veche. Ştii, si lor le placea. M-am incapatanat sa o pastrez.Aceea pe care mi ai oferit o Tu o iau doar, uneori, poate duminica. Stii, nu vreau sa o uzez. E prea frumoasa pentru mine...e pur si simplu prea frumoasa. O pastrez pentru ocazii mai speciale....si atatea cuvinte care s-au adunat! si pe care nu Ti le-am spus! Si...dar ceva ma opreste sa continui...

 

   Te uiti la mine cu dragoste si cu mila. Nu pot sa cred. Mana Ta a luat mana mea...si mi-a pus in deget inelul pe care l am pierdut ...acolo,printre cuvinte si spatii imbacsite ..nu mai stiu cand..incerc sa-Ţi explic, dar ochii Tai imi spunca nu are sens.Tu oricum stii..

"Cum sa e dau? Cum sa te las? Mi se zbate inima in Mine si tot launtrul Mi se misca de mila!....Te voi logodi cu Mine pentru totdeauna; te voi logodi cu Mine prin neprihanire, judecata si mare bunatate! Te voi logodi cu Mine !" 
ai scris f frumos
ai scris f f f frumos ...continua
Adăugat în 29/10/2008
superb intradevar
Adăugat în 31/10/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1977
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni