ÎNTÂLNIREA CU CREATORUL
Autor: EMANUELA SOLCAN  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de netista in 28/09/2008
    12345678910 0/10 X

                                           Întâlnirea cu Creatorul

Cel mai important moment din viaţa unei persoane este întâlnirea sa cu Dumnezeu.

Unii evită,alţii ignoră invitaţia Creatorului,iar alţii nu ştiu cum să îl caute.

Cred că făceam parte din a treia categorie.L-am căutat în cărţi,în oameni,în biserică şi în împrejurările din viaţa mea.

Auzeam de la ceilalţi cât de minunat e Dumnezeu,dar eu nu experimentasem nimic din bucuria sau pacea despre care vorbeau ei.

Îl aveam pe Iisus in inimă,dar nu mă întâlnisem niciodată cu El faţă în faţă.

Dar a venit timpul să păşesc în destinul meu,să îmi văd faţa ca şi într-o oglindă,să-mi întâlnesc Creatorul în intimitate şi profunzime.

În simplitate,in linişte şi în slujire am descoperit un Dumnezeu entuziasmat de fiecare detaliu al meu,un Dumnezeu viu,plin de viaţa şi culoare.

Un Dumnezeu care nu îşi masoară binecuvântările în funcţie de faptele mele bune,pentru care dovezile de dragoste simple sunt cea mai mare mângâiere.

Am învăţat să iubesc cu dragosteaLui,să mă iert pe mine pentru deciziile greşite pe care le-am luat,sa-i iert pe cei care m-au rănit sau au râs de mine.

Mi-am aşezat povara gândurilor negative,a frustrarilor,a resentimentelor la crucea lui Iisus.L-am rugat pe El să-mi elibereze inima de toată durerea,de frica de eşec şi de resemnarea în care am ales să trăiesc până atunci.

De ce să mai port o povară pentru care a fost plătit preţul eliberării mele?De ce să mă mai îngrijorez când El mi-a spus că va fi cu mine mereu?

De ce să mă simt singură când El m-a săpat in palmele Lui?Când ştiu că mă iubeşte cu o dragoste veşnică şi nimic nu mă va smulge din braţele Lui?

Încă mai traiesc cea mai fascinantă aventură a vieţii mele.Cad şi simt cum braţele Lui mă ridică.Când sunt descurajată,Iisus vine şi mă surprinde cu o binecuvântare şoptindu-mi;ai încredere în Mine,am plătit prea scump eliberarea ta,ca să te mai las sau să te mai indoieşti vreodată de Mine.

E o decizie zilnică să îl las pe El să trăiască prin mine.Să respect legile Lui din dragoste şi din dorinţa de a nu-L răni.Învăţ să mă raportez la El în fiecare zi şi prin El să luminez viaţa celor din jurul meu.

Stau ancorată în promisiunile Lui,şi prin Iisus fiecare secundă a vieţii mele are sens.Ştiu că am fost creată pentru un scop măreţ în care păşesc cu fiecare gând al meu îndreptat înspre cer.

Domnu sa te binecuvinteze pt ceea ce ai scris..!!!
Adăugat în 08/10/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1523
  • Comentarii: 1
Opțiuni