Ai fi un "criminal" pentru Domnul?
Autor: Eusebiu Bejenar  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Eminul in 20/09/2013
    12345678910 0/10 X

 

 

                                        Ai fi un "criminal" pentru Domnul?


    Exodul 32:27( El le-a zis: „Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeul lui Israel: „Fiecare din voi să se încingă cu sabia; mergeţi şi străbateţi tabăra de la o poartă la alta, şi fiecare să omoare pe fratele, pe prietenul şi pe ruda sa.”) vreau sa prezint pe scurt doar cateva cuvinte in care astazi le spun cu durere, pentru ca, poporul Domnului merge pe alte cai. "Cine este pentru Domnul sa vina la mine" spunea Moise intr-un verset anterior. Daca Moise a intrebat atunci, eu va intreb acum.... Cine mai este pentru Domnul? Multi cred ca ne-am ridica glasul si am raspunde, sau cel putin asa ma astept dar......cati oare traiesc ceea ce spun?(sa puna in practica ca levitii) Daca astazi Domnul ti-ar cere acelasi lucru de la tine, ce ai face? te pui la dispozitia Lui? Frati si surori iubiti de Domnul, al sluji pe Domnul inseamna sacrifici, sa il slujesti chiar cu pretul vietii tale pana la moarte.

    De multe ori m-am gandit la acest verset, mi se pare foarte greu de realizat in multe momente. Nu ia zis levitilor sa omoare pe dusmanii lor, ca la aceasta toti se pricep. Nici pe cei care nu au nimic cu ei, NU!. Ci, daca vrei sa il slujesti pe Domnul chiar pierzand prieteni, frati si rude, trebuie sa o faci pentru El.   Isus le-a zis: „Adevărat vă spun că nu este nimeni care să-şi fi lăsat casa, sau nevasta, sau fraţii, sau părinţii, sau copiii, pentru Împărăţia lui Dumnezeu, şi să nu primească mult mai mult în veacul acesta de acum, iar în veacul viitor, viaţa veşnică.”

     Daca ne este greu sa mustram un prieten, ai putea tu face ce au facut levitii? Dar nu numai asta, acum nici macar pe cei de langa noi nu le mai spunem nimic cand gresesc. Ii lasam asa in mizeria in care se gasesc, sa isi manjeasca haine de sange, mainile, ii lasam in pacatul lor si nu le oferim nici o mana de ajutor. Te intreb, pe tine care te vezi in barca.....esti oare fara inima la cei care se ineaca???? Poti trece cu barca pe langa ei, si...stai, te uiti la ei, poate ca altii striga dupa ajutor, tu ce faci? Sau tu ce vrei sa faci? Am plange?  Ohh! de am avea dragoste macar cat un graunte de mustar tot ne-ar pasa de soarta acelui om, si nu am fi nepasatori fata de viata lui, ohh de ne-ar curge lacrimile din ochi precum Ieremia cand era mereu indurerat pentru poporul Domnului. Sunt sigur ca ai si tu poate o sora, sau frate, prieten sau ruda care l-a parasit pe Domnul, aminteste-i ca El mai exista, aminteste-i ca El plange, si i se misca tot launtru Lui de mila.(Osea 11:8) Ce sa mai vorbim de DUSMANI?????? Doamne, iarta-ma te rog, pentru ca eu sunt cel care ar trebuii sa invat mai mult decat altii ce inseamna sa ma plec, ce inseamna dragostea si sa traiesc in smerenie pentru ca prin HARUL Tau Doamne sunt in barca Ta.                                             

        Unde te gasesti tu astazi? Poti face ceva pentru Domnul? Iti pasa de turma Lui? Poti varsa o lacrima pe zi pentru cei rataciti? aproape 3000 de (prieteni, frati sau rude) au murit in acea zi, pentru Domnul. Pentru Imparatul, pentru Regele nostru si mai mult decat atat, Mantuitorul, care si astazi vrea sa tinem cu adevarul, si sa Ii slujim.

     " A fi "criminal" pentru Domnul, inseamna sa folosesti Cuvantul drept sabie cand El iti cere."

   mai multe detalii, cititi Iuda. Daca Domnul te foloseste, atunci taie uscaturile care prapadesc biserica Domnului. Nu taia ce vrei tu. 

      Ne este asa de usor sa vorbim despre Domnul, dar....Oare vorbeste Domnul despre noi? 

Saptamana aceasta, intr-o seara foarte tarziu, am avut o revelatie : uneori trebuie sa "calci peste cadavre" atunci cand vine vorba sa-l urmezi pe Dumnezeu. Este vorba de "cadavrele celor ce nu vor sa-ti dea drumul sa-ti urmezi credinta" si care sunt profund "deranjati" de valurile pe care le faci ... Bineinteles ca nu ma refer la a omori, Doamne fereste pe cineva, ci la a nu mai tine cont de asa zisa "suferinta" a altora carora de fapt nu inteleg si nu le pasa cat suferi tu ca nu poti sa iti traiesti credinta asa cum ai dori. Cateodata trebuie sa calci peste cadavre. A spus-o si Isus in felul sau mult mai delicat: „Adevărat vă spun că nu este nimeni care să-şi fi lăsat casa, sau nevasta, sau fraţii, sau părinţii, sau copiii, pentru Împărăţia lui Dumnezeu, şi să nu primească mult mai mult în veacul acesta de acum, iar în veacul viitor, viaţa veşnică.” Si tot Isus a spus "Fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii." Deci nu sfatuiesc pe nimeni sa-si distruga relatiile cu insesi mainile lui, ci doar sa nu le puna mai presus de relatia cu Dumnezeu. Dumnezeu va rasplati.
Adăugat în 21/09/2013 de Teodorax36
Statistici
  • Vizualizări: 1083
  • Comentarii: 1
Opțiuni