Îndemn la trezire
Autor: Apostol Nicoleta  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Adaugata in 21/07/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Îndemn la trezire

                                   INDEMN LATREZIRE

 

   Cand stau si ma gandesc la felul in care decurg lucrurile, la drumul pe care aceasta lume l-a apucat ma apuca o groaza teribila de tot ceea ce urmeaza sa se intample. Stiu ca nu ar trebui sa simt toata acesta frica, dar cred ca omul din mine s-a configurat mult mai mult decat idealul a ceea ce ar trebui sa fiu... si acum ma tem. Dar cred ca cel mai mult ma tem pentru cei dragi ai mei. Si ma intreb: "Cum voi reusi eu oare sa imi invat copii sa traiasca intr-un veac in care Dumnezeu va fi tot mai mult blamat, iar cei ce isi zic crestini vor fi considerati anti- sociali? Cum voi reusi sa imi tin fruntea sus, fara teama, atunci cand lumea asta se va dezlantui cu o furie nemaivazuta impotriva Celui ce a creat-o?"  Ma framanta neputinta de a face ceva. As vrea sa fac ceva mai mult de atat, decat sa imi pun intrebari, dar ma simt paralizata la tot ceea ce vad. Biserica parca intra in adormire. Nimica nu o mai zdruncina. Mor tinerii si nici macar acest lucru nu  ne mai atinge. Ne vorbeste Dumnezeu de rasuna pamantul, iar noi cei care ar trebui sa Îl auzim, parca am asurzit. Ma topesc de durere si nici macar nu stiu daca toate acestea vor ajunge sa fie citite, dar stiu ca vreau sa fac mai mult, vreau sa ma zbat mai mult, pentru ca vrem nu vrem, viitorul acestei lumi depinde de noi, daca ne lasam sau nu in mana lui Dumnezeu si daca acceptam sa facem ceva ca si crestini.  Asa ca TREZITI-VA!

   Treziti-va din adormire, trezitiva-va din confort, treziti-va din pacat si idolatrie. Nu mai tariti ca lumea aceasta, proclamandu-va in acelas timp crestini, pentru ca va inselati. Nu va ingropati in lucru si munca crezand ca Dumnezeu va intelege, Dumnezeu nu se lasa batjocorit, El isi vrea partea lui din tine. Nu mai mintiti, nu mai ganditi rau despre fratii vostrii, nu mai barfiti si nu mai inselati… pentru ca, din pacate, asta facem. Sunt prea multi intre noi care s-au pietrificat, multi pe care lumea asta i-a inrobit. De ce nu vreti sa facem ceva la nivel de BISERICA A LUI HRISTOS? Sau poate vrem ca noi sa fim cei lepadati???  E timpul sa ne trezim si nu cred ca e prea tarziu. Acum cand inca se mai poate, haideti sa facem ceva! Sa traim mai cu putere, sa slujim mai mult Domnului si sa traim mai mult pentru Hristos prin puterea Duhului Sfant care ar trebui sa fie in noi.           

   In numele Domnului, fratilor, va indemn… haideti sa ne trezim!!!

Să ne trezim
Până mai există oameni frământaţi de aceste probleme,cum însăşi autoarea se dovedeşte a fi,mai există speranţă.Până mai există astfel de îndemnuri mobilizatoare,nu e totul piertdut.Subscriu,întărind îndemnul:Deşteptarea!!!
Adăugat în 21/07/2008
Slava Domnului de cuvint!
Marit sa fie Domnul, intradevar, ca mai sunt asa indemnuri. Viu este Domnul. Slava Lui pentru invierea si pentru trezirea care numai El o aduce !!!
Adăugat în 16/07/2009
Trezirea
Aceasta TREZIRE in ce fel de actiuni si viata ar trebui sa se intimple ?
La ce scara ?
Ajuta-ne , DOAMNE !
Adăugat în 17/07/2009
Statistici
  • Vizualizări: 3578
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”