Cea mai fierbinte rugaciune
Autor: P.N.  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 31/07/2008
    12345678910 0/10 X
Cea mai fierbinte rugaciune

     Doamne Isuse....

Sunt aici, in locul unde stau acum.Ma privesti? Am ajuns parasit, dator vandut celor carora am luat cu imprumut bani, ca sa pot plati alte datorii....

Cei de la servici m-au batjocorit, seful meu m-a dat afara,nu am un loc de munca, nu am nici un ban in buzunar...Nu am sanatatea necesara sa pot sa lucrez,sunt parasit de toti, bolnav in sufletul meu, ma chinui zi si noapte si nu am liniste, ma simt atat de singur....Am ajuns ca un nebun care -si doreste moartea!!!     Mi-e atat de teama pentru tot ce se va intampla in viitorul meu.....Nu pot sa ma odihnesc din cauza grijurilor.Am pierdut suflete pe care le iubeam, nimeni nu mai aude strigatele mele de disperare!!!

ma simt ca un cadavru care incurca pe toata lumea...amaraciunea din inima mea imi otraveste totul in mine,Nu-mi mai doresc sa traiesc.Inaintea mea e o prapastie, in spatele meu, e alta prapastie.si sunt prins intre ele...

Spaima se arunca asupra mea cu nepasare, as vrea sa strig, dar nu pot fiindca am amutit de durere, de teama....problemele imi sunt tot mai mari,din ce in ce mai multe!!!!Unde esti,Dumnezeul meu, acum cand am atata nevoie de Tine?

De ce te-ai ascuns de fata mea? mi-am sfasiat hainele de durere, nu pot sa am glas cu care sa-Ti spun durerea ce ma incearca.Un nor negru de fum, mi-a acoperit lumina in care umblam odata, inaintea Ta,nu ma mai pot recunoaste cine sunt cu adevarat!!!!

Raspunde durerii mele, chiar daca va trece o vreme lunga de tacere....

 

                   Si El imi Raspunde:

Harul Meu iti este deajuns,caci Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu....Toate!!!!!

:)
superba rugaciunea....te atinge in strafundurile inimii!!!
Adăugat în 01/08/2008
:(
ce urasc versetu asta (asta cu harul e de ajuns...), nu m-ar incalzi absolut deloc daca mi s-ar raspunde cu versetu asta la problemele mele critice...cum ramane atunci cu ps. 50:15(cheama-ma in ziua necazului, si Eu te voi izbavi,iar tu ma vei proslavi)??
Adăugat în 01/08/2008
in astfel de momente,cand simti ca totul in jurul tau o ia razna,roaga-te pentru rabdare,putere si intelepciune si te asigur ca rezolvarea va veni cat de curand :)
roaga-te ca voia Domnului sa se faca in viata ta :)
stiu ca e greu,dar....
Adăugat în 03/08/2008
NU VREAU SA CAPITULEZ!!!
Chiar daca ripostam sau cautam alte alternative de a iesi din impas,nici una nu este atat de plauzibila ca aceea de a astepta in tacere raspunsul pe care ni -l da Domnul.El nu se poate sa greseasca,dar noi putem lua decizii pripite de cele mai multe ori.Cand stim ca am facut tot ceea ce ne-a stat in putinta ,nu ne ramane decat sa asteptam mesajul divin.Pur si simplu ,nu suntem pregatiti pentru rascrucile primejdioase care se ivesc in viata.Tocmai cand avem certitudinea vietii,amortim pe neasteptate,iar semnele de exclamatie se transforma in semne de intrebare.Inopinantul si inexplicabilul:acestea ne distrug echilibrul.Am curajul sa spun ca oricat de grea ni s-ar parea incercarea sa avem puterea sa spunem:NU VREAU SA CAPITULEZ!!!Intotdeauna exista o luminita la capatul tunelului.Totul este sa indraznim si ne vom bucura din nou de viata din belsug,......
Adăugat în 08/08/2008
Statistici
  • Vizualizări: 2590
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 4
Opțiuni