Psalmul tristetii
Autor: Carmen Damacus  |  Album: Devotiune  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 15/07/2008
    12345678910 0/10 X
 

                                     PSALMUL  TRISTETII

 
Proverbele 18:14 Duhul omului îl sprijineşte la boală; dar duhul doborât de întristare, cine-l va ridica? -                Astazi tristetea mea e cu mine. Astazi stau si-i plang de mila. Ei, sau mie? Astazi mi-e rau cu tristetea mea langa mine. Ma doare, ma sufoca, ma chinuie.                  Am ramas singur cu tristetea mea inabusitoare. Nu-i nimeni sa-mi aline suferinta!                Ma doare carnea pe mine de atata tristete.Si ochii mi s-au uscat de atata plans. Mi-au secat lacrimile.Sunt ca si David, trist si indurerat si nemangaiat.                Te chem Doamne! Vino si spala intunericul din inima mea! Arunca afara din sufletul meu tristetea! Reda-mi bucuria luminii din privirea Ta! Indura-te de mine, robul Tau, pacatosul, nemernicul si nelegiuitul!                Am facut ceva rau inaintea ochilor Tai, de ma pedepsesti asa de aspru, Doamne! Dar te rog fierbinte, ma iarta, caci nu cu voie am gresit! Indura-Te de sufletul meu bolnav si reda-i Tu veselia! Nu ma mai lasa Doamne sa ma scald in lacrimile tristetii mele! Nu-mi frange Tu inima! Da-mi pace si liniste si ganduri inaltatoare, pline de lumina! Doamne, te rog!                 Lasa deschisa fereastra cerului, sa patrunda pana la tine strigatele mele!Invinge-mi Tu tristetea Doamne, matur-o de pe mine! Curata-ma si pune pe mine o haina noua, stralucitoare , de pace si lumina!                 Ramai cu bine Doamne, ramai cu mine Doamne, ramai in mine Doamne! Proverbele 17:22 O inimă veselă este un bun leac, dar un duh mâhnit usucă oasele. – 
tristete
Doamne , Dumnezeul Ostirilor , te rog sa asculti rugaciunea tuturor acelora care sunt tristi , dezamagiti si se simt atat de singuri si parasiti ...Asculta-le suspinul , si sterge-le lacrimile ...Te rog , TATA !!! Fii TU bucuria lor , fi Tu Mangaierea lor !!! Amin !!!
Adăugat în 20/10/2009
Evrei cap12 v 5,6
5 Si ati uitat sfatul pe care vi-l da ca unor fii: „Fiule, nu dispretui pedeapsa Domnului si nu-ti pierde inima când esti mustrat de El.
6 Caci Domnul pedepseste pe cine-l iubeste si bate cu nuiaua pe orice fiu pe care-l primeste.”
Asadar, cu fiecare lacrima varsata faci loc in inima ta sa intre EL...Domnul nostru ISUS......Amin
Adăugat în 21/12/2009
Statistici
  • Vizualizări: 4599
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni