Cum căutăm iubirea
Autor: Popa Emanuel  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de rockybalboa in 20/02/2010
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

De multe ori căutăm iubirea. Bâjbâim după ea, scormonim în firea noastră, încercăm să găsim în noi resurse pentru a iubi. Dar nu putem. Iubirea nu e ceva ce noi putem să dăruim şi categoric nu e ceva ce găsim în firea noastră, iubirea o dăruim pentru că ne este dăruită.

Căutăm iubirea în propriile noastre eforturi, în propria noastră bonomie, fără să ştim că iubirea e un act natural, care vine din altă parte şi este cea mai grea sarcină a omenirii: să arate şi să împărtăşească iubire. Isus ne-a spus, mai presus de toate, să ne iubim unii pe alţii; în Ioan El ne spunea ,,Dacă Mă iubiţi, veţi păzi poruncile Mele" (Ioan 14:15, versiunea Cornilescu), deci asta înseamnă că a iubi este esenţa la care se rezumă toate poruncile Lui.

De multe ori căutăm iubirea fără să ştim că Iubirea e chiar lângă noi, ne aşteaptă, ne cheamă să ne deschidem ,,ochii minţii" şi să acceptăm să iubim aşa cum ne este poruncit de sus.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1805
  • Export PDF: 1
Opțiuni
De același autor
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.