Suntem noi sau umbrele noastre ?
Autor: mador30  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de mador30 in 28/05/2009
    12345678910 0/10 X
Suntem noi sau umbrele noastre ?
Sunt asa multi captivi in sufletele lor, asa multi traiesc in intuneric, iar noi vorbim despre libertate, spunem ca in noi arde un foc al Duhului care lumineaza, dar unde ...??Atatea frustari apasa inimile multora, atata confuzie pluteste deasupra cerului inimilor multora, si spunem mereu ca noi detinem adevarul, siguranta. Oare e adevarat ceea ce credem, ceea ce spunem? Daca ar fi adevarat, acest  foc launtric ar arde si pentru ceilalti, adevarul din noi s-ar revela si celorlalti, confuzia multora ar fi diluata de certitudine noastra...Este timpul sa venim toti la crucea Lui sa invatam de la El cum sa traim intr-o lume in care s-a pierdut semnificatia cuvantului – crestin, avand acum noi conotatii nu tocmai spirituale. Traim intr-o lume in care a fi crestin nu mai e ceva relevant, notiunile crestin – pagan incep sa se contopeasca intr-un singur inteles,  e ceva comun lipsit de acea diferenta prezentata mereu in scripturi : Lumina – Intuneric.Dorinta de infratire a luminii cu intunericul  a creat o lume plina de umbre in care individul nu se mai distinge de propria-i umbra, efectiv sa nu se mai stie care-i umbra , care-i individul... Am senzatia de multe ori ca oamenii s-au depersonalizat si sunt purtati ca niste umbre dar de o alta entitate, de altcineva (Stapanitorul acestei lumi).Ce relevanta avem noi intr-o asa lume? Preferam comparatia cu  oamenii pierduti, socotindu-ne mai buni pentru ca noi ne miscam umbrele noastre spre biserica, ascultand plictisiti mesaje provocatoare care nu ne mai provoaca, ascultand cantari fara sa fim atenti la mesaje, trecem totul prin filtrul gustului propriu, dand nota oricarei jertfe aduse la altar .... Vrem o schimbare, dar lipsita de impactul dur care ne va smulge pernele moi pe care dorim acum in nepasare. Transformarea de la sfintenie la o lipsa de sfintenie s-a produs lin, fara a ne brusca, dar schimbarea de la pacat la sfintire va fi totdeauna drastica, crunta, necrutatoare, va fi o trezire care nu te va mai lasa sa traiesti in comoditate, care nu te va mai lasa nici o secunda in inactivitate, va fi ca o explozie a ceea ce ai fost ...
provocare
in foto se vad umbrele ca si cum ar fi realitatea, dar camilele sunt aletele....
Adăugat în 28/05/2009
cum umbrele???
Adăugat în 28/05/2009
Un mare adevar, trezirea de la moarte la viata, va producce un mare strigat de disperare.
Adăugat în 28/05/2009
umbrele sunt negre, iar camilele sunt exact langa umbre, stralucind oarecum in soare, daca esti atent
Adăugat în 29/05/2009
cand soarele e deasupra noastra, umbra e mica, dar o umbra mai lunga decat noi e semn ca soarele apune ... Sa-l rugam pe Domnul sa dea soarele inapoi sa revina deasupra noastra !
Adăugat în 01/06/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1549
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 5
Opțiuni
Versetul zilei
Drept răspuns, Isus i-a zis: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu.”
Ioan 3:3
Pune-l pe pagina ta