Otrava versus Dumnezeu
Autor: cristi m  |  Album: fara album  |  Tematica: Mărturii
Resursa adaugata de cristi_202 in 20/05/2009
    12345678910 0/10 X
"Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;
 vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşa."(Marcu 16:17-18)
 
Cit de puternice pot fi efectele unei otravi atunci cind El te protejeaza? Poate ca aceasta marturie, "proaspata" - s-a intimplat abia ieri, 19 mai 2009, va arata ce inseamna ca Dumezeu sa te protejeze...
Stateam in fata calculatorului, atent la ceea ce faceam cu el... Tocmai fusesem sa cumpar solutie insecticida pt stropit cartofii, si sotia mea diluase micul flacon, necesar pt 5 galeti de insecticid, intr-o flacon PET de 2 litri, solutie ce devenise la culoare si aspect ca laptele. In timp ce o facea, imi spunea ca a adus lapte - laptele imi place foarte mult, si a lasat flaconul cu insecticid jos pe podea alaturi de mine, cautind un marker ca sa scrie pe sticla ce se afla acolo. Nu a fost departe decit pt citeva secunde, suficient cit sa fac eu greseala, din neatentie, si crezind ca flaconul cu insecticid este de fapt cel cu laptele, de a trage o gura din el. Cind sotia, speriata, m-a vazut, era deja tirziu. Ingitisem deja ce aveam in gura, mirat de faptul ca "laptele" era fara gust si mai diluat decit este in mod obisnuit. Interesant este ca nu m-am speriat. Deloc. Dumnezeu a pus in inima mea acea pace care te tine puternic in vremurile grele. Constientizam insa ce s-a intimplat. Sotia era mai speriata ca mine. Locuind la sat, la 20 de km de Bucuresti, nu ne-am gindit sa chemam Salvarea imediat - oricum, cind vine, intirzie destul de mult. Am incercat sa imi provoc voma, ca sa dau afara ce inghitisem, dar am reusit prea putin - nici nu aveam cum sa reusesc, odata ce mincasem prea putin. Am baut mult lapte, stiind ca laptele este un bun antidot impotriva otravurilor.  Apoi, am plecat cu sotia in Bucuresti, mai mult la indemnurile ei, la spital. Medicii imediat au reusit, prin 4 perfuzii sa stabilizeze situatia mea. Tot ce a fost au fost niste dureri surde de stomac si o anumita stare de rau, ca si cind as fi avut o simpla viroza. Nu am avut dureri puternice, cum adesea se intimpla in astfel de cazuri, nici arsuri la stomac, sau alte simptome cu care oamenii se confrunta cind inghit insecticide. Nu pot spune ca ceea ce s-a intimplat a fost o minune, poate ca era minune daca nu se intimpla nimic cu mine in cazul in care nu as fi mers la spital, dar pot spune cu convingere ca Dumnezeu mi-a fost si de aceasta data alaturi - El nu a ingaduit sa mi se intimple nimic rau, si a facut ca, otrava ce am inghitit-o sa nu aiba nici un efect - ceea ce am stiut ca se va intimpla inca din primele momente de cind s-a intimplat accidentul.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1555
  • Export PDF: 1
Opțiuni