Misiune in Amazon - Mai 2009
Autor: Daniela Veja  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de BenHur in 21/04/2009
    12345678910 0/10 X
Misiune in Amazon - Mai 2009
In 5 Mai voi merge in Jungla din Amazon impreuna cu 4 prieteni. Vom fi pentru o luna de zile in Nordul Braziliei.

Este o noua provocare pentru noi, dar dorim ca Vestea Buna sa ajunga pana la marginile pamantului, chiar si la triburile care inca nu au fost evanghelizate din zona Amazonului.

Amazonul este zona cu padurile cele mai dese din lume, cu o varietate larga de animale si plante in care multe triburi isi traiesc existenta, si care inca nu au auzit niciodata ca este un Dumnezeu care a creat Universul si care vrea sa aibe o relatie personala cu ei.

Anul trecut am fost in misiune intr-o tara musulmana inchisa pentru Evanghelie si in Africa, unde am putut vedea marea nevoie pe care o au oamenii pentru Dumnezeu, lipsa de speranta si golul din inima lor care poate fi umplut doar de Dumnezeu. Am mers in Africa sa ii binecuvantam pe oamenii de acolo, dar ne-am intors noi binecuvantati. Avem asa un Tata minunat care se ingrijeste de copii Sai. Am avut atatea experiente minunate in Africa, care ne-au schimbat viata.
Imi place asa de mult sa inchid ochii, sa ma gandesc si sa vad toate natiunile inchinandu-se lui Dumnezeu, orice om din orice etnie sa il Laude pe Dumnezeu. Acesta este si motivul pentru care facem misiune, pentru ca Dumnezeu merita toata gloria, cinstea, si inchinarea, si vrem ca oamenii sa nu moara fara sa il cunoasca pe El, dar sa ne bucuram cu totii inchinandu-ne Lui. 
Dumnezeu ne-a creat pentru Inchinare....dar pentru ca nu exista inchinare trebuie sa facem misiune, ca oamenii sa ajunga la inchinare.

In Amazon padurile au inceput sa fie defrisate, oamenii care traiesc in triburi sunt alungati si sunt marginalizati de cei care traiesc in orase. Dorim ca sa mergem sa ne implica impreuna cu misionarii care sunt acolo, sa ii incurajam, sustinem si sa ii ajutam in a largi Imparatia lui Dumnezeu.
Ne vom implica in sate in construirea unei case pentru o familie si/sau a unei clinici. Vom face evanghelizare de la om la om, lucrari cu copii si tinerii.
In oras vom face evanghelizare in inchisoarea pentru femei si tineri, vom sluji in orfelinate, si vom prapavadui Evanghelia unui grup de prostituate.

Fiti alaturi de noi in aceasta misiune!
Cum poti sa te implici? 

  • Te poti implica prin rugaciune. Avem mare nevoie de protectie fizica si spirituala in aceasta misiune, vom merge in locuri foarte periculoase.
  • Poti sa ne incurajezi!
  • Poti sa ne sustii financiar! Orice suma cat de mica face o diferenta. In prezent avem cumparate doar o parte din biletele de avion pana in Sao Paulo. Avem nevoie de inca 1100 de Euro pentru biletul de avion din Sao Paulo pana in Porto Velho (Amazon), si inca 2000 de Euro pentru toata echipa pentru transport, cazare, mancare si lucrarile de binefacere care vrem sa le facem acolo.

Care este partea ta in aceasta misiune?

Daca doresti sa fi parte din aceasta misiune in orice mod, sau daca doresti sa afli mai multe despre misiunea din Amazon poti sa ma contactati la adresa: [email protected]


Fiti binecuvantati,
Daniela Veja
www.youtube.com/watch?v=etfYWepyy5I

motiv de rugaciune
Am vizualizat materialul pe care l-ati postat, este uimitor.E greu pentru noi sa ne implicam financiar sau poate imposibil, insa nu este greu sa ne rugam. Rugaciunea deschide oportunitati, usi...buzunare.
Adăugat în 28/04/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1921
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni