Dumnezeu te doreste
Autor: Manuela Popescu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de popescumanuela262 in 10/04/2009
    12345678910 0/10 X

Sunt extraordinar de fericita pentru ca L-am descoperit pe Dumnezeu cu adevarat. E adevarat ca am devenit copilul Lui cu ceva timp in urma, insa..., cu rusine o spun ca nu L-am simtit pe Dumezeu asa cum Il simt acum, nu L-am inteles pe Dumnezeu asa cum Il inteleg acum, nu m-am increzut in Dumnezeu asa cum ma incred acum, nu am stat la dispozotia Lui Dumnezeu asa cum m-am dedicat acum (spun toate astea spre lauda Domnului), si nici nu aveti idee cat de mult am pierdut ca nu am facut tot ce am enumerat mai sus mai devreme, ma simt asa de rusinata ptr trecutul meu, in care credeam ca sunt cu adevarat copilul Domnului si ca fac Voia lui. Sigur printre cei care citesc acest text ma vor judeca, si daca as spune ca nu imi pasa, as minti, si nu pentru ceea ce spun despre mine, ci pentru ca nu au dragostea, intelepciunea, bunatatea Lui Dumnezeu ca sa poata vedea si simti prin cuvintele pe care le-am scris, cu ajutorul Celui de sus, minunea pe care Domnul a facut-o in viata mea.

       Frati si surori in Domnul trebuie sa ne trezim la realitate, trebuie sa ne dam seama copii cui suntem?

Sunt sigura ca sunt printre voi unii care ati vrea din toata inima sa Il slujiti pe Dumnezeu, sunt sigura ca ati vrea clipa de clipa sa va simtiti folositi de Dumnezeu si de nimeni altcineva, doar ca simtiti ca nu puteti si unii renunta, altii se autoconsoleaza ca Harul Domnului e mare..., altii..., nici nu mai am idee cu ce sa mai exemplific; dar stati linistiti ca diavolul are o imaginatie bogata si stie sa vina cu ganduri „nevinovate”, care ne fac sa credem lucruri gresite si neplacute Domnului.

Fratii si surori, cu credinta in Dumnezeu si cu dragostea Lui Dumnezeu va spun ca e posibil sa faci Voia Domnului, Dumnezeu poate face minuni in vietile noastre, in primul rand, si apoi prin noi in vietile apropiatilor nostri si nu numai, ci tuturor oamenilor.

E minunat cum te simti atunci cand Il cunosti pe Dumnezeu (ma refer la dragostea dintai), simti ca ai totul, si asa este, pentru ca unde este Dumnezeu, cu adevarat, nu mai este nici o nevoie. Insa multi adorm pe cale, pentru ca in inima lor nu mai e Dumenzeu pe primul loc, ci ingrijorarile si problemele acestei lumi, care de fapt ar trebui incredintate, abandonate in bratul Domnului. E foarte trist, dar adevarat, multi adorm si uita care e scopul nostru in calatoria noastra pe acest pamant, multi uita cat de binecuvantati sunt ca Dumenzeu li s-a descoperit, multi uita ce comoara adevarata si netrecatoare e Dumnezeu, multi uita ca Dumnezeu ne-a lasat pe acest pamant sa lucram pentru El la vestirea Cuvantului Sau minunat, da, scopul nostru, sa facem cunoscut numele frumosului nostru Domn Suprem.

Sa stiti, draga mea familie in Domnul Isus, ca nu am nici cel mai mic gand sa va judec, dimpotriva va iubesc prin dragostea pe care Domnul, s-a indurat de mine, si mi-a pus-o in inima, de aceea va scriu aceste ganduri, pentru ca vreau sa-l descoperiti pe Dumnezeu asa cum L-am descoperit eu (bineinteles, tot cu ajutorul Lui), si va doresc sa Il descoperiti chiar si mai mult.

Dumnezeu este minunat, este frumos, sfant, plin de dragoste (care o revarsa asupra noastra), Dumnezeu e incoparabil, este UNIC, e Conducatorul Universului, e Regele regilor, Bogatul bogatiilor si stiti ce e minunat, Cel pe care L-am descris mai inainte vrea sa ii spui da, vrea sa te foloseasca in planul Lui, ce faci ii spui da, esti gata sa ii dai tot ce crezi ca ai, si El iti promite o vesnicie in Imparatia Lui de aur? Dar, crede-ma daca il ai pe El cu adevarat in inima ta si daca El e Stapanul vietii tale, vei simtii ca ti-e de ajuns, insa El e credincios si isi implineste promisiunile, si tot ce vei mai primi pe langa fericirea si implinirea deplina pe care ti-o da El mai primesti si bonusJ, Binecuvantarile Lui in fiecare zi si multe altele pe langa.

De aceea te incurajez, preda-te cu tot ce ai Lui Dumnezeu si ai incredere in el 100%, vei fii uimit sa vezi cat de aproape sta Dumnezeu de tine in fiecare secunda. Si daca in tot ceea ce faci sau vrei sa faci cerei ajutorul Domnului si sa ai credinta ca El te va ajuta, o spun din experienta, vei ramane UIMIT cum Duhul Domnului te-a calauzit in tot ceea ce ai facut.

Te  incurajez, puneti increderea in Dumnezeu, Stanca ta sa nu fie altcineva decat Domnul si nu vei fii dezamagit niciodata. Pune-te disponibil pentru Dumnezeu, cauta lucrurile ceresti si toate celelate ti se vor da pe deasupra, asa ne promite in Cuvantul Lui si Dumnezeu intotdeauna face ce promite.

Dumnezeu a implinit tot ceea ce a promis poporului Israel (Iosua 21:45), Dumnezeu e acelasi, noi suntem altii, depinde de noi, ne incredem in El?

Te incredintez pe bratul Domnului care ti-a mai dat o sansa acum in care sa faci un pas catre El (si anume sa recunosti ca nu poti si nu mai vrei sa traiesti doar partial cu El, ci in totalitate impreuna cu El), te asigur ca daca tu faci un pas El va face doi, ce stiu e ca acum ti-a mai spus o data cat te doreste , dar nu stiu sa iti spun cand Dumnezeu iti va mai spune inca o data ca te vrea cu gelozie pentru El, sau poate ca nu iti va mai spune...(ceea ce nu doresc la nimeni). Acum trebuie sa te decizi, acum e momentul, intra in prezenta Domnului si spune-i Lui totul, poti face lucrul acesta, indrazneste! Dumnezeu te va inzestra cu puterea Lui si intelepciunea Lui sa traiesti in aceasta lume asa cum Lui ii place.

Iti doresc doar atat Domnul sa te umple de prezenta Lui, si crede-ma vei avea de toate!

 

 

pace
ma bucur ft mult pt tine ca l-ai descoperit pe D-zeu...
doresc ca bunul D-zeu sa te binecuvinteze si sa-ti calauzeasca pasii!!ramai cu D-l
Adăugat în 14/04/2009
multa pace
Ma bucur cand citesc sau aud ca cineva l-a descoperit pe Dumnezeu asa cum este El,da asa e cum l-ai descris tu si ca El este acelasi ieri ,azi si in veci si nu se schimba niciodata El este dragoste si se lasa descoperit de copii Lui,fiind Tata-l nostru cel ceresc El vrea sa il cunoasca copiii Lui si sa il iubeasca , ,...da,Dumnezeu se lasa sa fie iubit de toti copii Lui,..Bucurati-va ca numele voastre sunt scrise in cartea vietii ,iti doresc sa mergi inainte pe cale cu Domnul inimilor noastre,Isus Hristos.
Adăugat în 15/04/2009
Cred sa acest eseu m-a atins foarte mult deoarece sunt intr-o etapa din viata mea cand imi doresc din toata inima sa simt prezenta Lui Dumnezeu in viata ma si sa imi predau toata viata mea in mana Lui. Si eu am incheiat legamant cu Domnul in urma cu 2 ani se de atunci am simtit in fiecare clipa dragostea Lui pentru mine dar acum simt ca nu l-am cautat pe Dumnezeu din toata inima si as dori sa ii simt din ce in ce mai mult prezenta in viata mea. Cand am citit acest eseu am simtit ca a fost scris pentru mine si am simtit o mare alinare in inima mea pentru ca stiu ca exista cineva sus un cer caruia ii pasa de mine si ma iubeste cu gelozie.Poate uneori este greu sa intelegem voia lui Dumnezeu dar un lucru este sigur ca El ne doreste doar binele. De aceea va indemn fratilor sa incredintam toate lucrurile in mana Domnului, sa ne incredem in El si El va lucra si sa cautam mai intai imparatia Lui si toate celelalte lucruri ni se vor da pe deasupra. Pace.
Adăugat în 03/05/2009
multumesc
Adăugat în 16/10/2009
Statistici
  • Vizualizări: 2465
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 4
Opțiuni