Dumnezeu de la partid
Autor: Nelu Ciobota  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de BenHur in 27/05/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Dumnezeu de la partid
E groaznic ce se intampla.

In unele biserici se face campanie electorala.

Ba sunt si ceva pastori consilieri la partide extremiste prin tara asta romaneasca.

In TM cativa candidati credinciosi s-au gandit (o fi fost de la Domnul gandul asta sau nu?) sa faca un pliant pt partid pe care sa puna vreo 2 versete din Biblie impreuna cu pozele lor !!!
Au inhamat Biblia la caruta partidului lor !!!

Ti-e mila cand vezi asa ceva.

Zicea fr. Ton: "Eu cred ca este important ca pocaitii sa se implice in politica, dar cu 2 conditii: 1=sa nu fie pastori, 2=sa se priceapa."

As completa eu: "SI SA INCETEZE CAMPANIA ASTA DESANTATA PRIN BISERICI". Adica sa se spuna de la tot felul de amvoane, de la care ar trebui SA FIE PREDICAT HRISTOS SI El rastignit, sa se spuna sa voteze lumea cu partidul X sau Y.
Cumplit ce s-a ajuns.

Apropo, pana acum dintre TOTI politicienii credinciosi, NU AM PREA VAZUT NICIO INITIATIVA CARE SA TINA DE MORALA, DE ETICA, ETC.
De fapt nici initative legate de economie sau probleme sociale nu am vazut.

Singur fr.Dugulescu a reusit sa faca in Parlament un grup de rugaciune, dar cam atat.
Acum acel grup este ortodox, ca pocaitii din Parlament nu au timp sa participe... :(

Dar la capitolul legislatie - si asta e logica pt care cineva devine politician, adica promovarea unor legi spre binele dpdv crestin al natiunii - nimeni nu a miscat nimic.

In afara de "Cornul, laptele si mierea", a mai fost ziua de Rusalii - sarbatoare nationala, la care si Basescu a propus apoi ca si ziua marinarilor sa fie sarbatoare nationala :)

Apoi, printre cei mai chiulangii parlamentari este un senator credincios... :(
De ce s-o fi dus acolo omul, daca tot nu da pe acolo?

Le spuneam mai demult unor consilieri locali si judeteni sa propuna un proiect de interzicere a afisarii revistelor deshantzate la chioscuri, sa fie inchise in plastic opac.
Le-am dat si documentatia necesara, pe care am gasit-o la un consilier ortodox de la Iasi, care a propus-o si s-a aprobat la Iasi... dar bineinteles ca la TM nu au miscat nimic.

Doamne, da-le intelepciune pastorilor care (inca) nu s-au implicat in politica sa NU MAI PERMITA CA IN TIMPUL DE INCHINARE A BISERICII LUI CRISTOS SA-SI FACA CAMPANIE ELECTORALA tot felul de partide.

Apropo, sa nu vorbim de partide care fac parte din Internationala Socialista, deci bunicii nostri, batuti si inchisi de socialisti, s-ar rasuci in mormant. Sa nu mai vorbim de propunerile de legalizare a prostitutiei, de sustinere a homosexualilor si a avorturilor.

Eu nu fac campanie nimanui, nici impotriva, dar ma dezgusta relatia asta imorala a politicii cu Biserica lui Cristos !!!
BISERICA ESTE MIREASA LUI CRISTOS, NU GARD DE LIPIT AFISE IN CAMPANIE ELECTORALA !

Pe mine nu ma deranjeaza manifestarile din strada, ci MOTIVATIILE  AMESTECATE !

Ii respect si ii stimez pe multi politicieni credinciosi.
Rugaciunea mea este: "Doamne, fa-i pe toti politicienii credinciosi un Iosif si un Daniel".

Cred ca este dificil si pentru cei implicati in politica, si cred ca trebuie sa ii sustinem si sa ii votam "pe ai nostri", dar sa se organizeze intalniri speciale, la care sa fie invitati credinciosii, in cadrul carora politicienii sa se prezinte in detaliu, si sa-si prezinte ideile.
Dar asta IN AFARA TIMPULUI DE INCHINARE AL BISERICII !!

Si ii asteptam sa ne ceara sa ne unim in rugaciune pt initiativele lor legislative care privesc un bine moral, etic, din punct de vedere crestin in tzarishoara asta a noastra.


Doamne, ai mila.
Nelu Ciobota
nu sunt împotriva implicării creştinilor în politică - este drept să se lucreze pentru adevăr
dar să fie impuse voturile de la amvoanele bisericilor este inadmisibil!
cei ce sunt aleşi în funcţii de conducere nu sunt aleşi la întămplare Domnul nu e în necunoştinţă dimpotrivă Sfinţenia Sa este cel ce decide conducătorii
datoria noastră este să ne rugăm în vota pe cel ales şi hotărât de Domnul în a primi lumină călăuzitoare şi nicidecum părtinitoare!
Adăugat în 26/11/2011 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 2015
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.