Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

lumea de azi
Autor: mirea daniel  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 05/06/2008
    12345678910 0/10 X
lumea de azi
Sa gusti cu adevarat iubirea este ceva nespus de fericit … nu ai vrea sa ii dai drumul persoanei iubite niciodata … ai vrea sa vorbiti tot timpul … te gandesti la ea mereu … ii spui si lucrurile bune din viata ta dar si lucruri rele! Sinceritatea este de apreciat intre 2 persoane ce se iubesc … nu ar trebui sa fie ceva ascuns intre ei … aceasta este o dragoste adevarata … dintre un baiat … si o fata! In lumea de astazi pacatul este un mod de viata … baiatul care a cucerit cat mai multe fete este considerat un cuceritor, in timp ce fata este considerata o “tarfa”… este greu de crezut dar asa este! Cat de rare sunt fetele care au fost serioase cu viata lor pana acum … atat de mult ar trebui sa fie de appreciate pe acest pamant ce se scufunda tot mai mult in pacat! Sunt clipe si clipe care ne despart de DUMNEZEU … ceasuri ce ne condamna la o eternitatea in IAD … am creat intre noi si DUMNEZEU un mare zid de despartire … dece curg ata de mult lacrimi pe un obraz murdar? Alegem sa facem pacate in viata noastra fara sa ne gandim la consecinte … sunt atat de multe fete ce isi vand trupul apoi incep sa dispede … atat de multi tineri ce se avanta cu pasi repezi pentru a umple celulele intunecate din inchisori! Dece atat de multe patimi pe aceste pamant? Prietenii iti intind mana pt a te ajuta , insa ceea ce fac este sa te afunde si mai rau in pacat! Poate acum stai si te gandesti la viata pe care ai trait-o pana in momentul de fata … eu L am facut multe alegeri proaste … dar … am tras consecintele … mi-am predat viata SALVATORULUI meu J acesta se numeste ISUS ce a murit pentru mine … a fost cu mine mereu si in momentele de disperare EL m-a lua in brate… ce fericire! Si mi-a daruit poate ceea ce nu meritam, o viata numai de fericire. Oare nu vrei sa il cunosti pe cel  ce se numeste DUMNEZEU?
frumos si adevarat!! muuuuulta lume zice ca nu exista dragoste adevarata, ceea ce inseamna sinceritate, incredere, devotament, fidelitate, dragalasenie....dar eu nu vreau si nu pot sa cred!! pana acum nu am avut parte...si eram trista...dar ma gandesc ca poate Dumnezeu m-a ferit de ceva rau si m-a lasat sa-mi pastrez sufletul curat si inocent pentru acela pe care il are pregatit pentru mine.Ii multumesc ca are grija de mine si astept cat e nevoie....pentru ca dragostea adevarata exista, si o voi intalni si eu. am mare incredere !!
Adăugat în 16/04/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1550
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni