Mergi inainte
Autor: Sorin Giurgiu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de BenHur in 20/02/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Mergi inainte

David Jeremiah povesteşte un eveniment care a impresionat o lume întreagă, în timpul Jocurilor Olimpice de Vară din Barcelona în anul 1992. După ce s-a terminat cursa de 400 metri bărbaţi, privirile multora s-au îndreptat dinspre câştigători înspre un alergător britanic pe nume Derek Redmond. Din cauza unei rupturi la tendonul de la genunchi s-a prăbuşit pe pistă, la mijlocul cursei. Oficialii competiţiei au vrut să-l ajute să iasă de pe pistă, însă cu obrazul plin de lacrimi, el i-a dat la o parte. Atunci majoritatea celor care priveau au înţeles ce voia să facă, avea de gând să termine cursa, însă durerea a fost aşa de mare încât îi era imposibil din punct de vedere fizic să continue. Atunci un om în vârstă, ignorând regulile, a trecut prin cordonul de oameni din jurul pistei… Derek şi-a aşezat braţul pe umărul bărbatului. Nu era un oficial care încerca să-l scoată pe Derek de pe pistă, ci voia să ajute un atlet curajos şi plin de hotărâre să termine cursa. Omul acela era tatăl lui.


Mai mult decât un tată, sau decât oricare altă persoană, Dumnezeu vrea să te ajute să duci cu bine cursa vieţii tale şi să obţii „cununa neveştejită a slavei”. Aşa că nu renunţa şi mergi înainte!

Sorin Giurgiu-http://sorin-giurgiu.blogspot.com
amin!
spun Amin! la ultima parte.....numai Dumnezeu ne poate purta pasii pe calea cea dreapta...slava Lui!
Adăugat în 21/02/2008
Intr-adevar NUMAI El e Cel care ne motiveaza si ne da putere sa mergem mai departe!Fara El am fi NIMIC...
Adăugat în 21/02/2008
Domnul sa ne ajute!
Bine ar fi ca toti sa mergem inainte in ciuda a ceea ce ne sta impotriva... pentru a primi cununa Slavei! La sfarsitul alergarii vom primi premiul...daca mergem inainte... SPRE CER!
Adăugat în 22/02/2008
foarte foarte fain...impresionant..
Adăugat în 22/02/2008
Aliluia!!!
Adăugat în 20/04/2008
FRUMOS ESEU......TATAL NOSTRU ESTE TOT TIMPUL CU NOI IN CALATORIA NOASTRA PE PAMANT....TREBUIE NOI SA-L ACCEPTAM IN VIATA NOASTRA SI DRUMUL ESTE MULT MAI USOR CU TATAL CARE UNEORI NU NUMAI CA NE POARTA PASII DAR NE IA SI IN BRATE.....D-L SA NE AJUTE SA AJUNGEM ACOLO SUS IN VESNICII........AMIN.
Adăugat în 23/04/2008
ffff frumos
Domnul sa te binecuvinteze pentru acest eseu.ma incurajat ffff mult.eram intr un moment de comfuzie cind l am citit si Domnul ma incurajat ffff mult prin ultima parte.chiar si atunci cind suntem la pamint El ne ridica.amin fi binecuvintat
Adăugat în 27/04/2008
Statistici
  • Vizualizări: 3097
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 7
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni