Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Viata mea - o calatorie
Autor: Platon Delia  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 17/12/2007
    12345678910 0/10 X
Viata mea - o calatorie
Viata mea e o calatorie  pe  pamantul acesta... tot  timpul  sunt  intr-o  scoala  a vietii.In  calatoria mea pe drumul vietii  si in scoala vietii pentru anumite etape din drum am tangenta cu persoane cu care voi merge in aceeasi directie  si voi calatorii impreuna.Pe unele persoane nu le voi mai intalni niciodata dar contactul meu va fi decisiv pt ele...le voi determina  sa paseasca pe urmele Lui  sau ii voi determina  sa mearga  spre pierzare..... pe unele le voi avea tot timpul langa mine dar vor fi ca  sa ma cizeleze  si altele ca  sa ma intareasca, sa ma  sprijineasca dar multe dintre ele ma vor parasi cand nu ma voi astepta.... dar fiecare  se va desparti de mine cu ceva din mine... bun  sau rau.... iar ele imi vor da  deasemenea ceva... care ma va ajuta in bine  sau rau... imi va alina o rana  sau o va pronunta pe alta.... de la unele voi avea de invatat lucruri bune pt maturizarea mea dar de la altele voi putea lua si vici....Dar  si eu voi invata pe altii....: ii voi influenta....depinde de mine….In mine in locul a ceea  ce dau va ramane un gol care va fi umplut cu lectii mai bune decat au fost s au mai rele depinde cum daruiesc eu…Am amintiri placute de la unele persoane?Au de la mine  amintiri placute?...depinde de mine….voi influenta in bine  sau rau… depinde de mine…

Important  e  sa fiu cu inima deschisa, cu ochi atintiti, cu urechile deschise, cu mainle darnice, cu picioarele neobosite, cu inima iubitoare… spre Tinta Desavarsirii…spre Dumnezeu! Atunci in viata mea voi merge urcand,voi inainta fara teama, voi fi o lumina  si o Fiica/Fiu  a Sionului, a Imparatului Pacii!!!

(c) Pd 18.04.07

 

prov.2-20
Eu cred ca tu ai o inima deschisa si buna/iubitoare.Domnul sa te ajute, in continuare, sa fii un bun exemplu, oriunde vei fi si cu oricine vei veni in contact. Pastreaza-ti demnitatea si bucuria! Fii binecuvantata!
Adăugat în 04/01/2008
....................
e foarte misto!!!! de unde teai inspirat?????????? minunat
Adăugat în 08/12/2009
Statistici
  • Vizualizări: 11625
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 2
Opțiuni