Scrisoare catre Gigi Becali
Autor: Alexandru Cozma  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sfatcrestin in 25/06/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

     Domnule Gigi cred ca acest apelativ vi se potriveste cel mai exact, desi in crestinism noi toti stim ca, confratii defapt isi spun frati. Dar e mai bine "domnule" pentru dumneavoastra stiind ca asa ve-ti acepta epistola aceasta scrisa cu insusi mana mea de protestant convins. Nu convins de confesiune ci de Cristos (sperand ca asa nu imi ve-ti insusi pseudonimul de "sectar"). Ciudat e faptul ca Romania nu mai are religie de stat si totusi e binecuvantata si stropita cu aghiasma la sarbatori de Inalti-preasfintitii patriarhi ai bisericii Ortodoxe. Dorinta mea era sa vad calugarii ortodocsi cu sutele adunati in fata inchisorii din nefericire in care va aflati si dumneavoastra, binecuvantand si sfintind tot ceea ce se afla in stare substantiala si nu intrerupandu-i pe sfintii "misionari" calugari ai muntelui Athos. Dar am uitat ca noi romanii avem obiceiul de a crede ca lucrurile izbitoare ochiului sunt mai "powerfull" cum spun americanii. Ce a mai ramas acum de facut este sa asteptam izbavirea adusa de ei, (adica de calugari), sau sa nu asteptam nimic pentru ca Dumnezeu foloseste justitia sa pedepseasca imoralitatea si persistenta omului in pacat. Eventual putem schimba ratiunea si faptele intr-o integritate tainuita.


Cu drag eu!

Acum vreo doi ani in direct Becali a fost intrebat cine e prietenul sau cel mai bun: Iisus Christos! a raspuns el, la care Marauta, la jignit pe el si pe mine spunandu-:i Hai lasa-L ba pe Christos! Asa ca prietene! Du-te si iti vezi de treaba! daca simti nevoia sa injuri numele meu e Mihai Pop! Injura-ma!
Adăugat în 05/07/2013 de Mihaip3000
Statistici
  • Vizualizări: 1224
  • Comentarii: 1
Opțiuni
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”