Reprimarea raului
Autor: Gina  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 14/08/2007
    12345678910 0/10 X
Reprimarea raului

Despartirea de Dumnezeu ne provoaca o lipsa acuta in noi si in vietile noastre . Nu mai avem puterea de a mai planui ceva ne e frica de un esec.
Ne e frica de consecinte si responsabilitati, dar cel mai mult ne cuprinde teama neferciri.
Dar nu stim ca cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire.
Dar numai slabi vad totul ca printr-o panza neagra care le acopera ochii cu care ar putea sa descopere adevarata fericire.
Sa ne lasam sufletele sa isi deschida singure orizonturile . Drumul spre intelepciune este o atitudine realista cu privire la viata si puterea de acceptate ca exista si intrtebari fara raspunsuri.
Iar puterea suprema si intelepciunea nemarginita sunt numai in mainile lui Dumnezeu .
Sa fim realisti ca nu exista nici fericire, nici nenorocire in aceasta lume efemera.
Sa reprimam o data pentru todeauna anarhia iar mai presus de orice lucru nu fi nepasator pentru ca nepasarea este dusmanul tuturor. Iar cu cat gandim mai putin cu atat vorbim mai mult. Iar vorba o data scapata nu se mai intoarce e scapata din propria gura dar degeaba nu mai o poti aduce inapoi. Si poate distruge multe sentimente, inimi si mai rau poate ca nu va putea fi stearsa niciodata din memorile oamenilor.
Sa ne intoarcem la nefericire . Ce este e de fapt? De ce nu putem sa o ignoram? De ce ocupa un loc in viata noastra ? Sau ce drept are ea sa intre in vietile nostre?
Nu cumva noi ii deschidem ,,usa" o chemam cu propria minte.?
De ce nu incercam printr-o reconciliere cu destinul si cu viata, sa anihilam nefericirea . De ce sa se bucure ea de atata atentie din partea noastra ?
De ce ii acordam nefericirii mai mult importanta deact fericiri?
Si de ce nu ar avea si nefericire o limita . Avem un raspuns la intrebarea asta pentru ca noi nu vrem sa o alungam ne plangem singuri de mila dar nu facem nimic sa o depasim.
Haide-ti sa depasim arice granita, sa uitam de nefericire si sa ne lasam purtati de ,,valul" si speranta care ne da aripi.
Viata e scurta si nu e a noastra, iar cand esti trist priveste la stele ele te vor obliga sa ti capul sus si dovedeste-ti ca esti in stare sa treci peste orice.
Iar intelepciunea omeneasc e cuprinsa in doua cuvinte:

,,Asteapta si nadajuieste."
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1854
  • Export PDF: 2
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.