Pe aripile furtunilor
Autor: George Cornici  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 02/11/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Pot să afirm cu convingere că RESURSE CRESTINE este un site binecuvântat. Acesti tineri plini de iniţiative minunate sunt instrumente folosite de Dumnezeu pentru edificarea sufletească a multora. Vă îndemn, stimaţi cititori, să aveţi în rugăciunile voastre, din când în când(sau chiar mai des dacă vreţi) şi acest site şi pe cei ce-l coordonează. Puneti-l pe lista voastră de rugăciuni. Ei zilnic au nevoie de energie şi călăuzire.

M-am gândit unde să încadrez relatarea de mai jos. Normal nu este eseu. Până la urmă am socotit să mă folosesc de rubrica ESEURI şi am simţământul că va aduce îmbărbătare la mulţi. De fapt e o mărturisire şi-atunci m-am gândit să scriu chiar azi organizatorilor site-ului să le sugerez să introducă o nouă rubrică intitulată MĂRTURISIRI. Această rubrică ar putea cuprinde experienţe minunate din viaţa personală sau viaţa de credinţă a altora. Cred că ar avea un deosebit impact.

Dar iată mai jos un episod din viaţa unui credincios care recent ne-a vizitat biserica. Eu l-am intitulat " Pe aripile furtunilor"

PE ARIPILE FURTUNILOR

Fratele din Romania care a vizitat recent biserica noastră ar fi avut toate motivele(din pct de vedere omenesc) să fie dezolat. A trecut printr-o grea încercare. Marcat era de valul ce s-a abătut în viata lui; lucrul acesta se vedea pe chipul lui; suntem fiinte umane cu slăbiciuni. Dar totusi se vedea că este un credincios nu numai de vreme bună. A fost trantit de valurile vietii dar nu scos afară din luptă. A fost doborât dar nu învins. Ne-a miscat mult de tot marturia lui. Am vazut si lacrimi. Dăm slavă lui Dumnezeu pentru asemenea exemple de credinţă. Si stiti ce l-a întărit în încercarea lui? Faptul că s-a uitat la toate prin ochii credintei, din perspectiva lui Dumnezeu care ne vrea binele, că încercările noastre de-o clipă- cum s-a exprimat ap Pavel –lucrează; lucrează spre gloria Lui si spre formarea caracterelor noastre. Când suntem pe aripile furtunilor ne întrebăm: DE CE? Şi DE CE MIE? Un lucru e clar: Dumnezeu nu ne-a uitat, si nu ne va uita niciodată. Toate lucrurile îsi au ceasul lor. Va veni vremea, va veni ceasul când vom întelege de ce El a procedat într-un fel sau altul în vietile noastre.

Si-a încheiat marturia din acea dimineata cu un cuvânt din cartea Iov(Iov 37:21) care
s-a potrivit minunat cu situatia si starea lui; probabil si cu situatia unora dintre noi.Am fost asa de miscat si incurajat de credinciosia lui. Am fost inspirat cu poemul intitulat
" Va trece vântul..."

Treceti chiar acuma printr-o încercare? O boală? Un accident? Fără servici? O mare dezamăgire? O frustrare? Să nu ne îndoim: suntem în mâinile Olarului care ne frământă, ne modelează spre a ne forma caractere demne de Cer.


O zi bună la toţi
George Cornici/2 Nov.2006

In tot ce ati spus este adevarat. Si eu ma alatur recomandarii de mai sus de-a apare pe site rubrica MARTURISIRI. Îi felicit pe realizatorii acestui site crestin. Multi dintre ei abia au trecut de 20 de ani.
Multumim pentru idee
Sunt unul din adminisratorii site-ului si vreau sa va multumesc pentru propunere.
O sa o luam in considerare, avand in vedere ca pregatim o noua interfata pentru site.
Probabil ati observat ca incercam sa tinem pasul cu nevoile aparute si incercam sa-l imbunatatim pe zi ce trece.
Multumim inca o data si Domnul sa va bniecuvinteze pentru rugaciunile pe care le inaltati pentru noi.
ce minunată călăuzire va dat Domnul. Fără să ştiu de acest îndemn, nu am citit până acum eseul, aveam în duhul meu să mă rog pentru Resurse Creştine şi echipa care îl coordonează, pentru că este adevărat; este o lucrare mare iar noi suntem mulţi, piedici sunt peste tot, nemulţumiri şi neajunsuri nu se pot număra.... dar, Domnul să-i binecuvânteze pe aceşti tineri minunaţi şi lucrarea lor. Este un site minunat şi în acelaşi timp binecuvântat de Domnul. Tinerii s-au maturizat, site-ul s-a îmbunătăţit şi se-mbunătăţeşte pe timp ce trece şi este din ce în ce mai vizionat şi folosit iar noi, îmbătrânim câte un pic şi ne bucurăm de reuşitele tinerilor. Acum în pragul noului an, vă doresc un minunat La mulţi ani împreună cu cei dragi, La mulţi ani Resurse Creştine, La mulţi ani tuturor celor ce scriu, La mulţi ani celor care citesc, ei şi de ce nu! La mulţi ani şi mie. Har şi pace şi multă binecuvântare.
Adăugat în 29/12/2011 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1655
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni