PEDOFILIE OLANDEZA, PARTID, DEZASTRU
Autor: Anonim  |  Album: www.catalindupu.ro  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 01/06/2006
    12345678910 0/10 X

Ia uite ce revoltati sunt! Satui de acuzatiile pe care le considera total nefondate, pedofilii olandezi si-au lansat propriul partid politic. Nenorocirea are ca principal proiect stabilirea varstei legale pentru relatii sexuale la intervalul cuprins intre 12 si 16 ani, legalizarea pornografiei cu copii si sexului cu animale.
Ce hotarati, ce mizerabili, cata lipsa de omenie! Dramatic!
Formatiunea se intituleaza Partidul Caritatii, Libertatii si Diversitatii. Aceasta a anuntat la lansarea sa oficiala ca "va zgaltai puternic Haga pentru a o trezi la realitate". Unul din membrii fondatori ai partidului, a declarat pentru Reuters ca "orice interdictie nu face decat sa incite tineretul sa o incalce".
Ce bine! Intrebati intr-un sondaj, 82% din olandezi cer guvernului sa se opuna infiintarii.

Dupa ce micutul copilas olandez a crescut mare si cu probleme, vazand ca nici cu fetele si nici cu baietii nu are succes, s-a gandit ca mai bien se da la copii si la animale. Asta ar fi pe scurt istoria.
Nici animalele nu mai suporta. de aia unele turbeaza.
Ca au bagat partid politic nu ma mira. Nebuni sunt, copii bolnavi sunt, avem si noi, vin, ii iau aproape gratis sau pe o ciunga si gata.
Cat despre maidanezi... Cutu! Cutu!
Spunea fondatorelul acesta ca: "va zgaltai puternic Haga pentru a o trezi la realitate." Stimabile, ne-domn. Realitatea este una. Ca vreti voi sa amplificati nebunia, este alta mancare pedofila.
Apoi, ca "orice interdictie nu face decat sa incite tineretul sa o incalce", uite ca nu tine. Ideea e veche, de la Sodoma si Gomora.
Dar, spre nefericirea voastra, mai sunt si tineri care stiu ce vor in viata, vor sa se indragosteasca de cineva de sex opus, vor copiii lor, vor o viata fericita.
Mai este o filozofie ieftina: Atata timp cat nu ma implica pe mine, nu ma deranjeaza. NU, tanti. Nu te deranjeaza pe tine, pentru ca mata esti egoista. Asa se numeste in DEX. Dar copilul tau? Nepotul tau? A, esti egoista.
Cat despre voi, sa dea Dumnezeu sa va vina mintea la cap.


Lipsesc diacriticele. Credeam că sunt obligatorii.
Adăugat în 19/06/2016 de victor_802006
Statistici
  • Vizualizări: 1427
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni