Te-ai intrebat vreodata
Autor: Narcysa  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de Narcysa in 23/03/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

Te-ai intrebat vreodata daca fiecare lucru are un sfarsit...sau exista si ceva care trece dincolo... nemuritor...??
Te-ai intrebat ce ii determina pe oameni sa iubeasca si sa ramana credinciosi iubirii lor indiferent de obstacole?
Te-ai intrebat de ce, uneori, totul pare mai usor de realizat si parca si vantul sufla in favoarea ta...si alteori, simti cum parca o furtuna se ridica impotriva ta si ameninta sa distruga totul?
Te-ai intrebat de ce, cateodata, nu iubesti cu tot ce ai...cu tot ce esti...fara nici un zid de protectie?
Te-ai intrebat de ce, adeseori, alergi dupa lucruri care nu fac decat sa adanceasca si mai mult "golul" din tine?...sau de ce repeti aceleasi greseli fara sa schimbi sau sa inveti ceva?
Te-ai intrebat pentru ce se merita sa traiesti...?
Va fi o zi in care vei avea toate raspunsurile si nu vei mai avea nici o intrebare, dar pana atunci, gandeste-te ca asa e VIATA: plina de necunoscut, de neprevazut...de munti si de vai...de furtuni si de cer senin...de iubire si de singuratate...de prieteni...de familie...de surprize si de binecuvantari...de taceri si de soapte...de lectii din care mereu poti invata ceva...!

Te-ai intrebat de ce, adeseori, alergi dupa lucruri care nu fac decat sa adanceasca si mai mult "golul" din tine?... Foarte bine zis.

Adăugat în 28/03/2013 de Teodorax36
Statistici
  • Vizualizări: 873
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni
De același autor
Din același album
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.