Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

-Cumpăna intre ani-
Autor: ILIE ICALA  |  Album: fara album  |  Tematica: An nou
Resursa adaugata de ilieicala in 31/12/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
-Cumpăna intre ani-

-Cumpăna intre ani-
De la păcatul adamic incoace omul trăieste, printre altele, această trecere a anilor...Fructul cunostintei binelui si răului a asezat viata noastră intr-o cumpănă permanentă a alegerilor noastre.
Si toate acestea in ireversibila scurgere a timpului; un timp cu care noi ne măsurăm viata vremelnică.
Ne măsurăm viata in ani sau zile, dar in cumpăna alegerilor noastre nu avem nevoie decât de secunde;... secunde pentru a schimba directia, a intinde o mână spre mângâiere sau dimpotrivă a ignora, a iubi sau a urî, a ierta...a-l iubi pe Dumnezeu si Lucrarea Sa, sau a decide conform "principiilor" tale.
Inaintea "Arhitectului", anii unei vieti perene sunt poate nici o secundă din vesnicie, dar de aceasta secunda trăită pe pământ depindem o vesnicie.
Iar noi, in cumpănă anilor pamântesti, avem acest obicei vanitos in a ne gratula cu banala urare mondenă "La multi ani!". In ceea ce va priveste, nu-mi este deajuns sa vă urez doar atât, căci vă iubesc.
Dragii mei, vă doresc ca binecuvântarea lui Dumnezeu să vă insotească gândul si fapta, iar viata voastra sa se implinească in Isus Hristos!
De restul, vine de la sine, se ingrijeste Bunul Dumnezeu.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1135
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni