Aplică adevărul întâi în dreptul tău!
Autor: Viorel Iuga  |  Album: Diverse  |  Tematica: Adevăr
Resursa adaugata de resursecrestine in 20/11/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

    Astăzi, avem multă informaţie religioasă. Toţi cei care sunt sinceri interesaţi, pot cunoaşte adevărul prezentat în Scripturi. Este interesant însă că găsim oameni care condamnă anumite păcate în viaţa altora, dar ei le fac fără prea multe mustrări de conştiinţă. Astfel, sunt părinţi care condamnă anumite lucruri în viaţa copiilor, dar ei le fac. Sunt părinţi care fură, dar le spun copiilor că nu este bine. Există părinţi care fumează sau beau, dar copiilor le interzic aceste lucruri. Mulţi cunoaştem părinţi care trăiesc în infidelitate, dar copiilor le cer fidelitate. Sunt părinţi care le cer copiilor să fie ordonaţi, să muncească, dar ei nu îşi pun asemenea probleme. Nu este ascuns faptul că sunt soţi care îşi permit anumite lucruri, dar se supără foarte tare când soţiile fac la fel. Chiar dacă ei nu sunt buni familişti, aşteaptă ca soţiile să fie credincioase şi să trateze familia ca prioritate. De asemenea, sunt soţii care petrec timp cu prietenele, bârfesc, cheltuiesc sub influenţa momentului, dar când soţii lor fac la fel, îi condamnă foarte aspru.

    Apostolul se uită în viaţa evreilor şi vede că procedează greşit. Ei condamnau foarte aspru anumite lucruri în viaţa neamurilor, dar ei şi le permiteau. Să nu fim ca ei. Dumnezeu cunoaşte tot ce facem. El doreşte să folosim informaţia primită întâi pentru transformarea caracterului şi a conduitei noastre. Doar atunci vom putea fi folosiţi de El pentru a duce Evanghelia şi pentru a conlucra cu Domnul la transformarea altor persoane.

 

    Sursa: http: //www. iugaviorel. ro

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1507
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
1 Timotei 4:16 Fii cu luare aminte asupra ta însuţi şi asupra învăţăturii pe care o dai altora; stăruieşte în aceste lucruri, căci, dacă vei face aşa, te vei mântui pe tine însuţi şi pe cei ce te ascultă.