Foame și sete după Dumnezeu
Autor: Nicu Butoi  |  Album: Diverse  |  Tematica: Cunoaștere
Resursa adaugata de resursecrestine in 27/06/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

    Amos 8:11-12: “Iată, vin zile, zice Domnul, Dumnezeu, când voi trimite foamete în ţară, nu foamete de pâine, nici sete de apă, ci foame şi sete după auzirea cuvintelor Domnului. Vor pribegi atunci de la o mare la alta, de la miazănoapte la răsărit, vor umbla istoviţi încoace şi încolo, ca să caute Cuvântul Domnului, şi tot nu-l vor găsi.”

    Foametea prezisă aici nu este legată de foametea din Ucraina, ci o foamete și o sete după cuvântul lui Dumnezeu.

    De ce a fost pusă la cale de către Stalin această foamete? Ideologia era aceasta: “Boul flămând merge după căruță.” Stalin știa că dacă va înfometa lumea, aceasta se va supune. De ce se întâmpla însă aceasta în biserică? De ce Pâinea vieții este scoasă din predică? Niciodată, nimic, nu va putea lua locul Pâinii vieții! Fără acest element ființa moare. Vezi ce mănânci, pentru ca mai devreme sau mai târziu vei muri de această foame, fără ca măcar să știi că ți-a fost foame.

    Nu degeaba comuniștii au sigilat frontiera să nu intre Biblia, nu degeaba eclesiasticii au predicat biserica în loc să predice pe Mirele bisericii, ei au știut că dacă vor predica pe Mirele bisericii, și dacă vor aduce omul la Mântuitorul și îi vor da Pâinea vieții, omul nu va mai putea fi stăpânit pentru că lui i-a fost promisă libertatea sfinților în Hristos care nu poate fi luată nici prin lanțuri, nici prin foamete, prin nimic! Și nu este responsabilitatea exclusivă a celor care au scos Pâinea vieții din hrana bisericii ci este responsabilitatea ta. Dacă tu te hrănețti cu o mâncare din care lipseste Pâinea vieții, este vina ta!

    Când grecii au venit la masa întinsă de apostoli, ce au întrebat ei când au ajuns la masă: “domnilor am vrea să-l vedem pe Isus!” Când asculți o cântare sau cânți una, când reciți o poezie sau când spui una, când asculți o predică sau când ții tu însuți una, întreabă un singur lucru: Unde este Isus?

    Pământul nostru este lovit de această cumplită foamete și sete după cuvântul lui Dumnezeu! Cum se va putea rezolva această problemă?

    “Isus le-a zis: „Adevărat, adevărat vă spun că Moise nu v-a dat pâinea din cer, ci Tatăl Meu vă dă adevărata pâine din cer; căci Pâinea lui Dumnezeu este aceea care Se coboară din cer și dă lumii viață.” – „Doamne”, I-au zis ei, „dă-ne totdeauna, această pâine.” Isus le-a zis: „Eu sunt Pâinea vieții. Cine vine la Mine nu va flămânzi niciodată; și cine crede în Mine nu va înseta niciodată.” (Ioan 6:32-35)

Superb, succint si extrem de sugestiv adevarul spus de aceasta minte. N-are importanta numele persoanei, ci Adevarul rostit, care se plieaza exact pe Adevarul spus de adevaratul Dumnezeu si pastrat in Cuvantul Vietii, pentu a fi hrana sufletelor haituite si napastuite de lupi imbracti in piei de oi. Lupii acestia sunt cei ce predica adevarul bisericilor lor si nu pe Mantuitorul Vietii, facand tot posibilul sa tina oamenii prizonieri inselaciunii, pentru ca ei au fost mai intai inselati de maestru inselaciunii. Instrumentele cu care au fost si continua sa fie inselati sunt banii si slava desarta, care au o forta colosala in planul vietii pamantesti a individului. Constient de puterea de inselare, a acestor instrumente, asupra unor creaturi defecte, Dumnezeu a avertizat ca numai sub puterea Duhului Sau Sfant adevaratul credincios va cunoaste Adevarul. Adevar care-l va face liber de toate ratacirile, inclusiv de aceste biserici ale vremurilor de pe urma, care vor forma sistemul religios, numit de Dumnezeu…,,Babilonul cel mare, mama curvelor si spurcaciunilor pamantului”...(Apoc.17:5)


Adăugat în 03/07/2016 de culegatorul
Statistici
  • Vizualizări: 3290
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni