Puterea rugăciunii - o armă și în mâna copiilor
Autor: Iosif Anca  |  Album: Rugăciune  |  Tematica: 2Cronici 7:14
Resursa adaugata de resursecrestine in 10/08/2014
    12345678910 9.40/10 X
Media 9.40 din 10 voturi

  În timpul celui de-al doilea război mondial, într-un sat din fosta Uniune Sovietică forţele ocupante au scos pe cei rămaşi în câmp şi se pregăteau să-i împuşte şi să îi arunce în gropi comune. În timpul pregătirilor pentru execuţie, o fetiţă de 12 ani, ce era printre cei ce urmau să fie împuşcaţi, se ruga. Deodată, a strigat cu voce tare şi a dat un ordin desluşit şi complet în limba celor ce le pregăteau moartea. Receptarea vocii ei a fost însoţită de o mare teamă şi în special a celui ce condamna execuţia, fapt ce a determinat oprirea ei şi eliberarea celor deţinuţi. Zeci de ani, tot satul a purtat o deosebită recunoştinţă acelei fetiţe, care a rămas credincioasă şi în urmă cu câţiva ani a plecat la Domnul. La înmormântarea ei, la care a fost prezentă aproape toată localitatea, a fost reamintită minunea aceasta.

  Într-un mod asemănător, Diavolul cu armatele lui de îngeri căzuţi, pregăteşte lovirea sau chiar moartea multor oameni. Știind că are în plan și casa voastră, precum spune Cuvântul Domnului, atrăgând atenţia asupra scopurilor celui rău, rugăciunea voastră ar împiedica acţiunea vrăjmașului?

   Copiii, de orice vârstă ar fi, şi cu atât mai mult tinerii, se pot ruga cu succes, pentru biruinţa lor şi a celor din jurul lor. De aceea, decât să vă obosiţi mintea cu jocuri imaginare pe computer, în care urmăriţi şi împuşcaţi, vă propunem bătălii reale. Am văzut într-o carte de istorie, o imagine din războiul berberilor (Africa de Sud) cum bunicul, tatăl şi copilul stăteau cu armele pregătite pentru luptă. Ce frumos, să vezi pe părinții că se luptă împreună cu copiii lor să apere casa de atacurile Diavolului. La fel de necesar este să luptaţi pentru fraţii sau surorile voastre şi de ce nu pentru bunicii, colegii sau vecinii voştri ce nu sunt mântuiţi. Domnul vă poate folosi ca soldați împotriva Diavolului.

   Cunosc mai multe situaţii în care copiii s-au unit la rugăciune pentru o mamă bolnavă sau pentru un frate nepocăit şi Domnul le-a ascultat rugăciunea şi i-a salvat. Dacă veţi şi posti în acele zile, rugăciunea voastră va fi mai puternică şi atunci veți vedea adevărata bătălie cu forţele răului...

Amin, slavă biruinței Cuvântului lui Dumnezeu în viața oamenilor de pe pământ !
Adăugat în 16/08/2014 de sanda_tulics
rte frumos si noi am experimentat puterea acesta cand am fost copii pe cand era mama bolnava
Adăugat în 07/11/2014 de dacian100
sLAVĂ DOMNULUI ,EL SĂ UMPLE INIMILE COPIILOR DE DORUL RUGĂCIUNII CĂCI Domnul ascultă rugăciunea amin
Adăugat în 07/12/2014 de simonasav
Statistici
  • Vizualizări: 3633
  • Export PDF: 5
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni