In cautarea sotiei adevarate ~~~(Special pentru baietii necasatoriti)
Autor: Michael Pearl  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 25/10/2008
    12345678910 0/10 X
Scrisoare catre fii mei Gabriel si Nathan Pearl,

    Nu pot sa-mi imaginez ce fel de lume va aduce ziua de maine, dar daca nu va fi Imparatia de o mie de ani, acea lume va fi si mai ostila familiei. Daca Domnul va mai zabovi suficient de mult, astfel incat voi sa va casatoriti si sa cresteti copii, taticul vostru are cateva cuvinte de sfatuire.

In primul rand, trebuie sa stiti ca femeia cu care va veti casatori va fi mama pe viata a copiilor vostri. Tot ceea ce este ea intr-un cumul de experiente din trecut va prezent in ea si in calitatea ei de mama a copiilor vostrii. Nu exista o decizie mai importanta, care sa aiba o influenta asa de mare asupra viitorului copiilor vostri, ca alegerea partenerei voastre de viata.

  Relatia dintre barbat si sotia lui are o influenta mai mare asupra copiilor decat orice alt factor. Chiar daca un cuplu isi manifesta deosebirile numai in particular, el nu poate sa ascunda defectele din fata copiilor. Retineti ca familia voastra nu va fi mai buna decat relatia pe care o aveti cu sotia voastra – mama copiilor.

    Aveti grija sa cultivati relatia cu sotia voastra. Satisfaceti-i nevoile. Faceti-o fericita. Starea ei de spirit va fi 50% din exemplul copiilor vostrii. Daca o veti iubi si o veti pretui pe sotia voastra, si copiii o vor iubi si o vor pretui. Daca veti fi un servitor pentru ea, exemplul se va traduce in experienta lor.


Cand cautati o sotie si o mama pentru copii vostri, prima insusire a ei trebuie sa fie faptul ca il iubeste pe Domnul si este o discipola a Lui. Ea trebuie sa stie sa se roage. O fata care Il considera pe Cristos un bun ce i se cuvine de la sine va avea aceeasi atitudine si fata de familia ei. Barbatul si sotia lui sunt impreuna mostenitori ai harului vietii(1. Pt. 3:27). Este nevoie de doi injugati in mod egal, pentru a trage caruta familiei in siguranta prin pustiurile ostile acestei vieti

    Un al doilea lucru ce trebuie cautat la o posibila sotie este buna dispozitie . E drept ca unii s-ar putea sa ignore complet aceasta insusire, dar eu nu pot sa accentuez indeajuns valoarea si caracterul practic al acestei calitati. O fata care e posaca si nemultumita inainte de casatorie nu se va schimba dintr-o data dupa aceea. Fiecare are incercari si necazuri. Fata fericita, vesela, a invatat sa razbeasca prin ele si sa continue sa se bucure de viata. Nici un barbat nu poate sa faca fericita o femeie posaca. Femeia care nu gaseste bucurie intr-un izvor dinauntrul ei nu o va gasi in greutatile si incercarile casatoriei si ale statutului de mama.


    Perioada cand se face curte este o gradina in toiul primaverii- totul arata promitator- dar casnicia este o gradina in august, cand incep sa se arate calitatea solului si a semintei solului, deopotriva cu grija impotriva molimei, a taciunelui si a buruienilor. Rodul pantecelui poate fi compromis inainte de germinare. Acordati mare atentie, cu rugaciune alegerii sotiei si a mamei. O fata care usor se simte jignita si plange ca sa va manevreze va fi pentru voi ca un lant de care atarna o greutate dupa ce v-ati casatorit. Buna dispozitie se vede cel mai bine atunci cand lucrurile nu sunt exact cum ii place ei sa fie.

Urmatoarea calitate de cautat este multumirea. Cand o tanara nu este multumita cu familia sau cu imprejurarile din viata ei, o schimbare a mediului si a relatiilor nu o vor face multumitoare. Multumirea nu este o reactie la mediu, ci o expresie a inimii. Evitati fata capricioasa, nemultumitoare, ursuza. Daca ea nu este plina de bucuria vietii inainte de casatorie, cu siguranta ca nu va fi nici dupa. O tanara doamna care era casatorita de mai bine de o luna i-a spus lui Debi : “Niciodata in viata mea nu m-am simtit jignita. Dar de cand m-am casatorit, ma simt mereu cu capsa pusa. Cred ca este din cauza ca acum imi plasa mai mult de acest lucru decat inainte.” Debi i-a spus : “ Nu iti pasa mai mult, ci pur si simplu crezi ca ai mai multe drepturi si, prin urmare, te astepti la mai mult.” Este de retinut ca personalitatea si temperamentul se imbunatatesc dupa casatorie. Cand ingradirile sunt indepartate, libertatea care rezulta dintr-o unire singura iti permite sa iti exprimi adevaratele sentimente.


    Baieti, luati aminte la atitudinea fetei fata de tatal ei. N-are importanta cat de josnic este acesta, daca ea e razvratita fata de el, va fi de doua ori mai mult fata de voi. Daca vorbeste nerespectuos cu sau despre tatal ei, va proceda la fel si cu voi.
Urmatoarea calitate de cautat este harnicia creatoare . Nu va casatoriti cu o fata lenesa, delasatoare. Stand in pat, bosumflata, poate sa arate foarte imbatranita, neingrijita, smiorcaita, indolenta. Indiferent ce faceti, evitati fata lenesa. Daca vrea sa aiba pe cineva care sa o serveasca, sa se casatoreasca cu un chelner. Veti avea destula treaba cu educatia copiilor ca sa mai trebuiasca sa va educati si sotia.

    Nu va casatoriti cu fata care crede ca nu dobandeste cel mai bun lucru din lume atunci cand va dobandeste pe voi. Fata care intra in casatorie gandind ca ar fi putut face o partida mai buna nu va finiciodata multumita, intrebandu-se mereu cum ar fi fost daca...

    Ocoliti fata care este indragostita de propriul ei chip. Este mai bine se va casaoriti cu o fata simpla care e multumita sa iubeasca si sa fie iubita, decat cu una care isi va petrece timpul incercand sa isi mentina frumusetea trecatoare. Viata e prea vasta si prea incarcata ca sa o petreceti la cheremul unei femei dezamagite care se uita cu regret in oglinda. Ocoliti ca pe ciuma fata care isi urmareste propria cariera in afara caminului. Sotia trebuie sa fie “ajutorul vostru” .

    Ultima insusire este dragostea pentru copii. O fata care nu vrea ca viata ei sa fie ingruiata de copii va suferi o rana profunda si va merge pe drumul spre nenorocire. Intr-o zi, cu voia Domnului, si voi veti avea propriii vostri copii.
~~~In cautarea sotiei adevarate ~~~(Special pentru baietii necasatoriti). Scrisoare catre fii mei Gabriel si Nathan Pearl, Nu pot sa-mi imaginez ce fel de lume va aduce ziua de maine, dar daca nu va fi Imparatia de o mie de ani, acea lume va fi si mai ostila familiei. Daca Domnul va mai zabovi suficient de mult, astfel incat voi sa va casatoriti si sa cresteti copii, taticul vostru are cateva cuvinte de sfatuire. In primul rand, trebuie sa stiti ca femeia cu care va veti casatori va fi mama pe viata a copiilor vostri.
mare adevar graiesti dane

Doar ca fetele noastre prefera risipitorii,golanii si binenteles cei care-si parfumeaza in mod excesiv capul,care-si fac tot felul de freze care ma de care mai proasta,care cersesc masina de la parinti ca sa se dea mari ca au cu ce(rushine fetelor care accepta astfel de baieti),care cheltuiesc toti bani pe eul personal.Din pacate astfel de fete traiesc in lumea noastra,ori cu astfel de fete eu n-am de gand sa ma casatoresc si recomand ca toti baietii sa faca la fel.Paul Washer ,spunea intr-o predica de-a sa despre femeia lui Dumnezeu"Ea se imbraca ca o regina" si facea o paranteza cu femeia secolului 21 care se imbraca "ca o prostituata".Cate fete se-mbraca ca niste regine,si cate fete se-mbraca ca niste prostituate.Eu doar va-ntreb acest lucru ca un baiat care a re o varsta (24 ani ) la care se gandeste sa-si intemeieze o familie.Precizez ca o familie poate fi intemeiata si fara femeie,intrucat daca doresc pot sa adopt un copil si sa-l cresc fara a avea nevoie de o partenera.(Dumnezeu mi-a dat o situatie financiara buna ca sa realizez acest lucru).Prin urmare,adresez o intrebare fetelor din ziua de azi:Ce castigam noi daca va luam ca neveste?Deoarece din punctul meu de vedere,ne duceti mai degraba-n iad decat in rai.(Cel putin asa vad eu lucrurile)
Adăugat în 25/10/2008
bun articol
Cred ca este un articol care poate fi citit si de fete ca sa stie cum sa nu fie, si cum sa fie, pt a fi sotii dupa voia lui Dumnezeu.
Adăugat în 25/10/2008
Adrian, tu faci o mare greseala. Bagi toate fetele "in aceasi oala". Daca te vei ruga si vei cere cu sinceritate Domnului o sotie ca cea descrisa in acest articol, fii sigur ca nu te va duce in iad. Daca insa le vei vedea doar pe cele negative si le vei judeca intr-una, vei ramane ca cel care incearca sa smulga neghina din grau si desigur, nu reusesti. Hai sa fim putin mai pozitivi si sa ne rugam pentru o schimbare in bine atat la baieti cat si la fete.
Adăugat în 25/10/2008
Vrem grau.
Pai vezi ca stidraga one.Asta si vrea sa vad.Vreau sa vad daca exista fete adevarate.(adica regine,vorba lui PaulWasher).De aia si am pus intrebarea de la urma.Daca fetele vor raspunde in felul urmator:"Nu suport golanii,nu suport pe cei care-si cumpara prea multe celulare,nu suport persoanele care se intereseaza permanent cum sa arate mai bine ca sa atraga fetele,nu voi sta de vorba cu astfel de baieti.Daca un astfel de baiat ar venii la mine l-as trimite la plimbare.Dumnezeu mi-a dat un chip frumos drept cadou.Eu nu trebuie sa-l folosesc pe orice baiat smecher care-mi iasa-n cale,si care se crede un mare cuceritor". Ei bine,o astfel de fata e grau curat.E aur,argint,ba mai mult decat atat.Cu o astfel de fata merita sa discuti.Un baiat care se respecta nu sta la dicutii cu o fata care se-mbraca ca o prostituata(vorba lui Paul Washer)ci sta de vorba cu regine(tot vorba lui Paul washer)O astfel de fata(adica regina) e cea despre care se vorbeste-n articol.Sunt sigur ca si tu tot dinaia vrei.Ei bine lasa-le sa vedem ce raspunsuri v-or da.Uite ,eu unul sunt curios.
Adăugat în 25/10/2008
Adrian, eu sunt un om insurat si am doua fete adolescente, de aceea imi permit sa te intreb: tu crezi ca astazi sunt mai multi baieti evlaviosi, decat fete? In general crezi ca fetele sunt mai decazute decat baietii? ... eu ma indoiesc. Ma ingrijoreaza faptul ca ai spus ca "o familie poate fi intemeiata si fara femeie". Gresit. Niciodata un tata nu va putea substitui o mama cu adevarat. Cred ca esti preocupat prea mult de fete la care gasesti ceva sa critici si asta nu e bine. Eu sunt convins ca in biserici sunt fete evlavioase, si s-ar putea sa nu le meriti. De asta sa te temi!
Adăugat în 26/10/2008
Catre domnul Miron
Sa le luam pe rand"tu crezi ca astazi sunt mai multi baieti evlaviosi, decat fete?Da."In general crezi ca fetele sunt mai decazute decat baietii? ... eu ma indoiesc. "Eu nu ma indoiesc.Eu stiu sigur."Ma ingrijoreaza faptul ca ai spus ca "o familie poate fi intemeiata si fara femeie". Gresit. Niciodata un tata nu va putea substitui o mama cu adevarat."Legea imi permite sa adopt orice copil as dorii eu.Daca am resursele fianciare sa cresc un copil(si Dumnezeu mi le-a dat) nu vad de ce n-as face-o.In fond nu sunt primul si nu voi fi ultimul.Un copil a ramas orfan datorita incompetentei parintilor(care culmea ,ca includ si femeia).Mai bine cu un tata organizat disciplinat,si plin de resurse decat cu o femeie dezorganizata(cum vedem azi)."Cred ca esti preocupat prea mult de fete la care gasesti ceva sa critici si asta nu e bine. Eu sunt convins ca in biserici sunt fete evlavioase, si s-ar putea sa nu le meriti. De asta sa te temi!"De ce sa ma tem?Sa-mi arati tu unde scrie-n biblie ca's obligat sa ma casatoresc?Dar sa-mi arati exact pasajul din biblie unde scrie ca ajung in iad ,daca ma castoresc.Eu,unul,l-am cautat dar nu l-am gasit.Reveniind,de ce sa ma tem?Tu crezi ca mi-e frica de fete?Te inseli amarnic.Daca fetele refuza sa fie asa cum scrie in articol,adopt un copil si-mi vad de viata mea.Si uite asa mi-am intemeiat o familie.Fara sa fiu "incurcat" de nevasta.Sti ce-i aia negociere domnul Miron?Aici exista poziti tari si pozitii slabe.Dumneata ma confunzi cu unul care se afla intr-o pozitie slaba.Daca crezi ca eu trebuie sa satisfac capriciile unei fete,te inseli amarnic.
Adăugat în 26/10/2008
Minunat
Aceasta scrisoare mi-a starnit un zambet pe buze si ii multumesc Domnului ca mi-a scos in cale o femeie luata exact din aceasta scrisorica. Mi-am facut curaj si am cerut-o de sotie.... a spus "esti sigur?"....
Am o rugaminte si pentru tanarul Adrian si anume sa nu mai fie atat de razvratit si sa nu mai priveasca viata atat de negativ. Roaga-te Domnului din suflet, zambeste mai mult si priveste in jurul tau si vei vedea cu siguranta ca exista o femie si pentru tine. O familie fara o femeie, mama... e ca mancarea fara sare.
Nu degeaba se spune ca barbatii se coc mai tarziu ....:D....
aveti grija de voi.
Adăugat în 26/10/2008
asa sa fie Lucian
DAca tu zici ca Domnul ti-a dat-o'n cale atunci inseamna ca mai exista sperante pentru natiunea romana,implicit pentru mine.O remarca totusi:De ce nu vad nici o fata care sa scrie aici pe forum:"Sunt ca si cea din scrisoare"?Nu fiti timide fetelor.Daca aveti comportamente asemenea celei din scrisoare,va rugam prezentati-va,ca altfel nu va vom sti niciodata.
Adăugat în 26/10/2008
Mai Adriane:), noi baietii stimam fetele care nu ies in fata si se bat cu pumnu in piept:"eu sunt ca si cea descrisa in editorial"...din start o astfel de fata calca cu stangu...pentru o fata adevarata e frumos sa stea in umbra, si sa se vada pe comportamentul ei ca e asa, nu neaparat sa afirme asta, ca observam noi;)
Adăugat în 26/10/2008
Mi-a placut f mult acest articol...l-am citit si eu chiar daca era adresat baietilor dar am fost curioasa sa stiu ce calitati cauta baieti la fete.Sun tf bune sfaturile si sunt sigura ca inca mai sunt astfele de fete...
As avea o intrebare pt Adrian(pt baieti in general)- de ce mereu tineti cont de aspectul fizic si nu va uitati la suflet???...am intalnit baieti(crestini) care au umblat cu \"n\" fete dar la urma au spus ca nu s-ar casatori cu nici una din ele si ar dori ca fata care urmeaza sa-i fie sotie sa nu fi avut nici u prieten inainte. Voi credeti ca astfel de fete se ami uita la voi, stiind ca deja ati iesit aproape cu toate fetele din scoala?? Eu consider ca un baiat se uita prima data la fizic. Si eu ma numar printe fetele care nu sunt tocmai \"fotomodele\" si probabil din cauza aceasta inca nu am avut nici un priten (desi am varsta de 23 ani).Mereu am cautat un baiat serios dar din pacate pana acum nu am gasit...
As dori mult sa citesc si un articol care sa sfatuiasca baieti care ar fi calitatile unui sot...
Adăugat în 26/10/2008
Mai one
Am vazut odata o fata frumoasa ,care la apropierea unui baiat smecher,i-a dat una peste fatza de nu s-a vazut el.I-a spus clar si raspicat,tu cu mine n-ai ce cauta.Get lost.Ca si comportament ,era ca si cea din articol.Prin urmare,e bine ca sa se faca astfel de declaratii.Ca sa stim de partea cui sunt,ca sa stim ce rasplata sa le dam.(si lucian a declarat ca a intalnit o astfel de fata)De aia zic ca-i bine sa se faca cunoscute.Nu-i neaparat vorba de-a se bate-n piept.Isus a facut minuni,fara sa se bata-n piept,dar a declarat clar si raspicat ca e de partea binelui.Asa sa faca si ele,ca altfel nu vom sti niciodata daca exista sau nu.
Adăugat în 26/10/2008
Atentie
Adriane, da-mi voie sa-ti spun ca gresesti atunci cand spui: "o familie poate fi intemeiata si fara femeie,intrucat daca doresc pot sa adopt un copil si sa-l cresc fara a avea nevoie de o partenera.(Dumnezeu mi-a dat o situatie financiara buna ca sa realizez acest lucru)". Daca privesti putin in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, la cuvantul familie si apoi in Geneza 2.21-25, iti vei schimba opinia despre ceea ce inseamna o familie si cum se constituie aceasta. Faptul ca adopti un copil nu inseamna ca ai intemeiat o familie. O familie este constituita dintr-un barbat si o femeie, nu dintr-un barbat si un copil sau dint-o femeie si un copil. O familie constituita dintr-un barbat si o femeie se numeste familie, chiar daca acestia nu au copii. Si apoi imagineaza-ti o societate in care nu mai exista casatorii, ci doar infierei. Da-mi voie sa te informez ca o astfel de societate in mai putin de 100 de ani nu ar mai exista.
Adăugat în 26/10/2008
draga Adrian, la ce ar folosi daca ar scrie o fata"sunt ca si cea din scrisoare"??? Oastfel de fata niciodata nu va iesi inainte si nu se va "afisa". Aceste calitati trebuie descoperite si ele se pot vedea de la o posta dar trebuie sa fi atent la ce fel de fata te uiti fiindca cu siguranta nu le vei gasi intr-un "fotomodel".Cautati frumusetea launtrica nu doar cea exterioara(trecatoare) !!!
Adăugat în 26/10/2008
nu inteleg Marcela
Asadar toate fetele frumoase sunt rele.Hmm.Interesant punct de vedere.Si totusi,La capitolul darnicie,atat fetele frumoase cat si cele urate nu se inghiesuie sa faca donatii(Cel putin asa am vazut in majoritatea bisericilor in care-am fost)Tot baietii buni trebuie sa sara cu banul.Si sa sti ca nu-i vorba ca n-au bani,deoarece dupa rochiile cu care se-mbraca,n-as spune ca sunt sarace.Timp de 10 ani m-am ferit de fete si financiar vorbiind n-am dus-o rau deloc.Donatiile mele au fost in crestere,comportamentul meu a fost unul bun,practic am facut fata mult mai usor ispitelor.Uite ,am o intrebare pentru tine.Presupunand ca ai fi casatorita si sotul tau ar face o donatie de 800 ron,pentru ajutorarea unui baiat care e in coma la spital,l-ai certa?Nu de alta ,dar am vazut femei care au reprosat astfel de lucruri partenerilor de viata.Si n-au fost singulare cazurile(daca ma intelegi).
Adăugat în 26/10/2008
@fata crestina
Frumusetea e un dar de la Dumnezeu.E dreptul tau ce faci cu el,dar trebuie sa sti sa zici merci pentru astfel de daruri.Nici eu n-am avut prietene,desii as putea declara ca sunt oarecum fotomodel.Am fost un instructor de arte martiale la viata mea,am un job care plateste foarte bine,dar de cand m-am nascut pana acuma ,am refuzat orice relatie cu femeile nerecunoscatoare(rushine pentru fetele frumoase care accepta sa iasa-n oras cu fotomodelul fara acoperire-n fapte bune).Eu merg pe urmatorul principiu:Sunt de acord ca e bine ca sa existe atractie intre o fata si un barbat,ins in cazul meu,am studiat si posibilitatea daca respectiva fata,chiar ma merita.Si am contatat cu stupoare ca toate care le-am intalnit meritau sa ajunga-n iad daca ma-ntelegi.Sa-ti spun ce-am patit la o intalnire de tineret.Am fost pus sef de grup impreuna cu altul de-aceeasi varsta cu mine.Vreau sa spun ca n-am avut nici o problema cu baietii adolescenti aflati in grija mea.Au fost exemple perfecte de comportament.Cu fetele adolescente insa,a fost un dezastru,iar cele mai rele au fost acelea care au aspect de "fotomodel".De aceea zic ca fetele sunt problema,nu baietii.
Adăugat în 26/10/2008
raspuns
trebuie sa ai incredere in Domnul si sa-i ceri lui femeia potrivita ptr tine."Casa şi averea le moştenim de la părinţi, dar o nevastă pricepută este un dar de la Domnul." -, Proverbele 19-14
Adăugat în 26/10/2008
serios Crina?
"eu imi doresc un om de caracter, ferm in credinta, caruia sa ma pot supune cu incredere, stiind ca deciziile Lui sunt cele mai bune, pentru ca sunt luate "in colaborare " cu Cel PreaInalt! Un om pe care sa ma bizuiesc si care sa ma sprijineasca, eu m as supune cu toata inima unui asemenea barbat! Putin ma intereseaza freza lui sau imbracamintea, bineinteles, atata timp cat este simplu si cu bun gust e perfect. Si un ingredient special e smerenia.."Mda.Imi place ce-ai scris.Daca asta e atitudinea ta,si chiar faci ce si spui(desi ma indoiesc)atunci Domnul sa te binecuvanteze,fiindca esti o fata de milioane in fata careia as ingenunchia.Totusi,vorba lui Isus"Cine nu-i cu mine e impotriva mea",asta inseamna ca trebuie sa te separi de baietii smecheri,cateodata va trebuii sa le spui verde-n fatza cuvinte gen :dispari,caramba ,adios(daca nu spui asta,esti mincinoasa si tot ce spui mai sus n-are valoare) si binenteles sa ai aceleasi nivele de donatii ca si noi.(un om cu suflet si bun stie sa faca si donatii,si nu ma refer la 1 RON de fiecare data cand mergi la adunare.)"Ce ar fi sa postez si eu acuma pe site ca toti baietii sunt niste badarani si bla bla bla .... " Esti libera sa postezi,de fapt chiar te-as incuraja,fiinca ai arata ca exista fete care au coloana vertebrala,prin urmare se respecta.Eu unul nu ma supar.Sa sti ca dintre toate commenturile ,al tau mi-a placut cel mai mult.Cine-i bun,te va aprecia,cine-i rau te va huidui.Daca chiar ai destule fapte bune ,pe care sa te sprijini,tot respectul,daca esti o mincinosa,RUSHINE.Domnul sa te binecuvanteze.
"Si inca ceva Citeste Genesa 2:18. si trage singur concluziile."In Geneza e vorba doar de un anumit tip de fata/femeie.Stiu ca ni se spune in vechiulsi noul testament ca trebuie sa ne dam viata pentru fete/femei insa doar pentru un anumit gen de femeie(adica cea din articol).Domnul sa te binecuvanteze.
Adăugat în 26/10/2008
pt Adrian
Adriane, site-ul asta e prea bun ca sa-l strici cu comentariile tale arogante."Donatiile mele au fost in crestere,comportamentul meu a fost unul bun,practic am facut fata mult mai usor ispitelor","as putea declara ca sunt oarecum fotomodel.Am fost un instructor de arte martiale la viata mea,am un job care plateste foarte bine,dar de cand m-am nascut pana acuma ,am refuzat orice relatie cu femeile nerecunoscatoare", "in cazul meu,am studiat si posibilitatea daca respectiva fata,chiar ma merita.Si am contatat cu stupoare ca toate care le-am intalnit meritau sa ajunga-n iad"...s.a.m.d. ... tu realizezi cat esti de plin de sine? Ma rog ca Domnul sa te lumineze sa-ti poti vedea barna din ochiul tau si apoi sa incerci sa scoti paiul din ochii fetelor.
Adăugat în 27/10/2008
Mai Adriane
Spre deosebire de antecomentatorii mei ,care evident traiesc pe alta planete,eu vreau sa-ti spun adevarul.Privind comentariile tale,imi dau seama ca nu esti ca orice tanar roman.Spune-ai ca ai un job bun si ca faci donatii mari.E foarte bine lucrul acesta si chiar te-as incuraja sa continui aceasta practica a ta.Doar faptele bune duc in rai.Si rugaciunile si cantarile ajuta intr-o proportie de 1% dar grosul o reprezinta faptele bune,in mod special darnicia.Banuiesc ca ai observat si tu,ca Familiile nu se prea inghesuie sa dea daruri.Credeam ca doar la mine-n biserica baietii sunt mari contribuabili,dar se pare ca si al tine-i la fel.Intradevar fetele nu se-nghesuie sa faca doantii sau daca fac,nu fac la potentialul care ar trebuii sa le faca.Sa sti ca nu toti sunt facuti pentru casatorie.Iti spun adevarul ca sa nu-ti faci probleme si framantari.Cred ca esti facut sa fi mare antreprenor,ceea ce e mult mai bine decat un sot sau tata.Gandestete ca e nevoie de oameni de afaceri care sa plateasca saalrii mari si sa vanda la preturi mici si calitate exceptionala.Tu ai 24 ani,esti din generatia 84.Voi sunteti ultima generatie buna care a existat in Romania.Tot ce a veit dupa voi,a reprezentat un dezastru iar roadele lor le culegem acum si le vom culege pe viitor.Iti inteleg framantarea.Tu ca si baiat din generatia 84 esti oarecum fortat sa te casatoresti cu fete din generatiile 85,86,87,88,89,90,ceea ce nu-i o alegere foarte buna.Totusi,am o veste buna pentru tine.In biblie ,nu scrie nicaieri ca un barbat trebuie sa fie mai batran decat o femeie.Poate ar fi mai bine sa te uiti la fetele din generatiile 83 si 82.Sunt mult mai evlavioase si mai bune decat cele post 84. Domnul sa te binecuvanteze Adriane.P.S. Acest mesaj este doar pentru Adrian.Ceilalti ,sa nu-mi raspundeti ,fiindca nu va voi baga-n seama.
Adăugat în 27/10/2008
Doamne, ai mila!
Pentru stelian"Tot ce a venit dupa voi,a reprezentat un dezastru iar roadele lor le culegem acum si le vom culege pe viitor" spuneai. Eu nu am de gand sa ti spun nimic doar ca vei da socoteala in fata Lui Dumnezeu pentru aceste cuvinte nechibzuite!Dumnezeu sa aiba mila de tine!
Adăugat în 27/10/2008
Statistici
  • Vizualizări: 10317
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 73
Opțiuni
De același autor
Din același album
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.