In cautarea unei mame adevarate - partea 1
Autor: J. R. Miller  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 06/10/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Peter Marshall, un fost capelan al Senatului Statelor Unite, le-a adresat urmatorul avertisment femeilor americane:
"Provocarea moderna a maternitatii in America este una perpetua, si anume provocarea de a fi femei evlavioase. Pana si fraza aceasta suna straniu in urechile noastre. Abia daca o mai aude azi cineva. Auzim vorbindu-se despre tot felul de femei:
-femei frumoase
-femei inteligente
-femei sofisticate
-femei cu cariere
-femei talentate
-femei divortate.

Insa atat de rar se vorbeste depre cate o femeie evlavioasa, sau despre un barbat evlavios.

Eu cred ca femeile se apropie mai mult ca oricine de implinirea rolului dat de Dumnezeu in sanul familiei lor.
Este un lucru cu mult mai nobil sa ajungi o sotie buna decat Miss America.

Este o realizare cu mult mai mare sa pui bazele unei famili crestine, decat sa produci un roman de o valoare indoielnica, plin de murdarie.
In domeniul moralitatii este mult, mult mai bine sa fii demodat decat ultramodern.
Lumea aceasta are destule femei care stiu cum sa-si soarbe cocteilul, dar care si-au pierdut vechile visuri si credinta.

Lumea are destule femei care stiu sa fie elegante. Insa, ea are nevoie de femei dipuse sa imbratiseze simplitatea.
Lumea are destule femei care stiu sa straluceasca. Dar ea are mare trebuinta de cateva femei care vor sa devina valoroase.
Lumea are destule femei care se bucura de o mare popularitate. Insa, ea are nevoie de mai multe femei care sa se impuna prin puritate sufleteasca.

Avem nevoie de femei si de barbati, care doresc sa fie mai degraba drepti din punct de vedere moral, decat corecti din punct de vedere social.
Sa nu ne amagim singuri-fara Biblie, fara educatie crestina, fara o inradacinare timpurie a pricipiilor Domnului Isus in mintea copiiilor nostri, tot ce vom face va fi sa crestem niste pagani.

Evident, din punct de vedere fizic, ei vor fi perfecti. Din punct de vedere intelectula, vor fi sclipitori. Dar din punct de vedere spiritual, vor fi pur si simplu niste pagani. Sa nu ne inselam in aceasta privinta!

In esenta, provocarea pe care secolul XX le-o adreseaza mamelor este ca ele sa aiba experienta cunoasterii lui Dumnezeu...o realitate pe care o vor putea transmite si copiilor lor."

"O, mame care aveti copii mici, ma inclin cu reverenta in fata voastra. Lucrarea pe care o indepliniti este cea mai sfanta dintre toate. Voi modelati soarta unor suflete nemuritoare.
Puterile ascunse in micutii pe care i-ati adormit cu drag la san seara trecuta sunt niste forte care vor dainui pe vecie. Voi ii pregatiti pentru o sorta si o influenta care sunt eterne.
Fiti credincioase misiunii care v-a fost incredintata! Indepliniti aceasta sarcina sacra cu atentia si respectul cuvenit.
Asigurati-va ca aveti un suflet curat, ca viata voastra pe acest pamant este dulce si pura.

O fabula persana spune despre o lampa de lut, ca aceasta raspandea in jur un parfum placut pentru ca fusese asezata pe un trandafir. Lasa ca viata ta sa semene cu un trandafir si atunci copilul tau, care-si odihneste trupul la sanul tau, va absorbi si el acel parfum. Daca trandafirul nu are dulceata, lutul nu va avea parfum."


“Te-am auzit, iubit copil,
Si-am inceput a-ti pregati
Din ceea ce-ti va fi util
Pe vremea cand ne-om intalni…

Voi face zilnic planuri noi,
Precum si mici economii,
Pernute, asternuturi moi
Si-mbracaminte de copii.

Hainute albe am sa-I fac
Si omului tau sufletesc,
Silindu-ma sa-I fiu pe plac
Mereu Parintelui ceresc…

Lucrand la caracterul tau,
Nu vreau ce-I negativ sa strang;
Ma voi feri de gandul rau,
Ca aripile sa nu-ti frang.

Deasemeni eu voi cauta,
Pe cat se poate, sa pricep,
Ce Domnul vrea cu viata ta,
Si cu ce trebuie sa-ncep.

Din nou acum fiinta mea,
In intregime I-o predau,
Si astfel cred ca voi putea
In voia Sa mereu sa stau.

Pe-acest copil vrei sa-l castigi
Prin mine? Cum as spune:”Nu!” ?
Sunt roaba Ta, si, cand ma strigi,
Raspund: “Fa Doamne, cum vrei Tu!”
~~~In cautarea unei mame adevarate - partea 1~~~Peter Marshall, un fost capelan al Senatului Statelor Unite, le-a adresat urmatorul avertisment femeilor americane: "Provocarea moderna a maternitatii in America este una perpetua, si anume provocarea de a fi femei evlavioase. Pana si fraza aceasta suna straniu in urechile noastre. Abia daca o mai aude azi cineva. Auzim vorbindu-se despre tot felul de femei:-femei frumoase, -femei inteligente, -femei sofisticate, -femei cu cariere, -femei talentate, -femei divortate...
Super acest gand ! sa fiti binecuvantati!
Adăugat în 07/10/2008
Doamne ajuta-ma ca femeie sa implinesc voia TA! si sa fiu ceea ce TU vrei sa fiu ,nu ce vrea lumea!
Adăugat în 07/10/2008
sa ne rugam pentru femei evlavioase.
Lumea vrea femei frumoase,inteligente,sofisticate,cu cariere,talentate si divortate.Mai nou e o rusine pentru femeie sa aiba copii.(femeile sunt fortate de angajator sa aleaga intre cariera sau copii)Astfel de femei populeaza planeta si-l sfideaza pe Dumnezeu si cuvantul acestuia,fara sa-si dea seama ca exista consecinte grave ale actiunii lor.Priviti ctuala criza financiara.Pentru a devenii inteligente,sofisticate etc tot mai multe femei l-au sfidat pe Dumnezeu si s-au imprumutat la diverse banci pentru a-si creste luxul fara sa-si dea seama ca va venii o zi cand vor platii scump.Economia are nevoie de o crestere a populatiei nu de o scadere a ei.Ori in momentul in care tu dai bani ca sa devii sofisticata inteligenta etc,tu automat iei decizia gresita de a nu avea copii si de-ati satisface egoul tau personal,ceea ce contravine invataturii biblice.Ce ati vazut acum in America si-n Europa nu-i nimica.Stati sa vedeti ce va urma. Doamne ,tatal nostru care esti in ceruri,schimba mentalitatea femeilor din intrega lume si fale sa caute voia ta.Doamne ,da intelepciune barbatilor ca sa nu mai aprecieze calitatile antibiblice ale femilor moderne.Amin.
Adăugat în 07/10/2008
Foarte frumos!Doamne ajuta-ne si fim femei evlavioase.
Adăugat în 08/10/2008
comentariu
un articol exceptional, real si plin de invatatura, ajuta-ne Doamne sa implinim voia Ta, sa te iubim si sa traim conform Cuvantului Tau in sfintenie. pregateste-ne sa devenim femei evlavioase in familiile noastre, sa ne indeplinim rolul de sotie, mama cu devotament raspandind mireasma Ta sfanta si placuta. sa fim placute Domnului avand o purtare sfanta, un duh bland si linistit, o inima blanda si smerita. ajuta-ne Doamne sa apreciem aceasta frumusete nepieritoare. ...iar pt fetele care inca nu s-au casatorit ....un indemn pt a fi un trandafir delicat si parfumat, care sa astepte in sfintenie, in tacere ajutorul Domnului , implinirea fagaduintelor Lui de a fi sotii, mame gospodine. Fiti tari , nadajduiti in Dumnezeu si dedicati-va Lui veghind la calea voastra si iubindu-l cu toata inima,sufletul si puterea. sa nu ascultam minciunile si amagirile celui rau, sa nu cadem in deznadejde dc nu prim raspuns de la Domnul,ci sa ne incredem in El , caci El este intelept si stie care este timpul potrivit pt fiecare, El stie nevoia fiecaruia, stie dorinta fiecaruia de a iubi si de a fi iubit,intrucat El ne-a creat cu aceste nevoi.intrucat Domnul spune in Sfanta Scriptura ca omul nu e bine sa fie singur...de aceea i-a creat un ajutor potrivit.
...dragele mele, dragii mei \\\"mergeti in lumina si astfel veti vedea lumina!\\\"
Domnul Isus sa ne binecuvanteze cu harul,pacea si dragostea Sa!Sa fim femei evlavioase, insa fara a neglija educatia, Dumnezeu vrea sa fim oameni pregatiti care sa traim linistit si care sa lucram cu mainile noastre.
...sa nu uitam de proverbele biblice care ne spun ca este bine sa ne imbogatim sufletel cu cunostinta si nu vom duce lipsa. insa, sa ne ajute Dumnezeu sa fim cumpatate in toate, imbinand educatia cu intemeierea unei familii crestine si cu devenirea unei vite roditoare! ajuta-ne Doamne sa ne pastram neintinati in aceasta lume si pregateste-ne fiecaruia ajutorul potrivit, samanta din Tine (maleahi)
...de asemenea barbatul sa isi indeplineasca rolul cu responsabilitate si maturitate! amin
Adăugat în 09/10/2008
Asa este,lumea din ziua de astazi este mult prea preocupata de bogatie, faima,frumusete si satisfacerea propriilor placeri, astfel incat se uita ca va veni o zi in care se va da socoteala pentru fiecare fapta...Atat femeile cat si barbatii acestei tari au nevoie de Dumnezeu, avem nevoie de El mai mult decat orice altceva. Numai langa El vom reusi sa fim sotii,soti,mame, copii model. Numai urmandu-l putem fi cu adevarat fericiti si impliniti. Domnul sa ne dea intelepciune sa cautam Fata Lui si nu lucrurile pieritoare ale veacului acestuia! Este de o importanta vitala sa fim ceea ce doreste Dumnezeu sa fim si sa implinim in familie si in societate rolul pe care Dumnezeu ni l-a dat. Domnul sa va binecuvanteze!
Adăugat în 10/10/2008
femeia moderna
Am implinit 12 de casnicie.Multe persoane imi spun ca nu m-am schimbat deloc de cand m-am casatorit.Multe femei si din pacate si prin biserici femeile moderne ii iau locul.Multe spun ca nu fac altceva decat ca vor sa placa barbatilor(sotilor}.Nu va amagiti dragele mele pentru ca fiecare ce samana aia va si culege.O femeie care se lupta sa ramana smerita,evlavioasa,blanda femeie de casa trebuie sa duca o lupta pentru ca in timpurile care traim este tot mai greu si va fi din ce in ce mai greu.Copii nostri tind sa aleaga calea care este presarata cu:distractii,bani,destrabalare,lucruri amagitoare care in final duce direct in IAD.O fameie moderna nu are timp pentru ea insasi sa se pregateasca(sau sa se gandeasca)unde isi va petrece vesnicia daramite de copii ei.Am si eu copii si duc o lupta imensa cu ei.Incerc cu cuvantul lui Dumnezeu sa-i tin departe de gunoaiele lumii acestuia.Ca si mama,copii depind foarte mult de mine,ei trebuie sa vada lumina adevarata a lui Cristos in mine.Daca esti o femeie moderna copii vor vedea lumea in tine.Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ramanem de moda VECHEsi sa lasam lumea caci in curand vom da socoteala si atunci cele lumesti nu ne vor folosi la nimic.
Adăugat în 13/10/2008
frumusetea fetelor duce-n iad
Actele de nesupunere ale femeilor moderne le gasiti in majoritatea femeilor cu aspect frumos.Se pare ca acestea si-au dat seama ca prin frumusetea lor pot lua decizii si pot manipula.Merg pe principiul daca nu-mi oferi tu ce vreau eu ,merg la altul mai putin extremist(adica unul care nu pune atatea conditii si care nu-i asa de cuminte si care mai trage cu ochiul si la lume) dar care are si banii care sa ma intretina.Ele stiu ca au cu ce se lauda si au ce oferii.(iar asta e o realitate nu o poveste)Am fost acum o luna la o intalnire de tineret .Stiti care-au fost cele mai neasculataoare fete de-acolo?Cele frumoase.Cand li s-a atras atentia ca nu-i bine sa se de-a in spectacol imediat au sarit niste frati muschilosi si bogati care imediat au amenintat pe cel care facuse o astfel de observatie ca el e un nimica si ca s-ar putea sa fie batut.Va intreb eu pe voi,ce autoritate mai are un parinte care nu are putere financiara in fata fiicelor ,daca acestea isi folosesc frumusetea pentru avantaje proprii si pentru a se impodobi cu lucruri lumesti.Am auzit nenumarate cazuri in care fetele frumoase le-au spus parintilor, pe fata, ca lor nu le e frica de ei si ca ar face bine sa nu le porunceasca nimic ,altfel pleaca de-acasa fiindca sunt 100% sigure ca prin frumusetea lor pot ajunge sa detina aproape orice.Rog sa ne unim in rugaciune si sa cerem protectie in fata Domnului ca fetele carora Dumnezeu le-a dat un chip frumos sa se comporte pe masura darului primit.Domnul sa ne ajute.
Adăugat în 13/10/2008
Statistici
  • Vizualizări: 4280
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 8
  • Fără diacritice
Opțiuni