Când moartea nu- i desparte pe soții crestini
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Pilde moderne de eroism  |  Tematica: Revenirea Domnului
Resursa adaugata de loredanam in 09/11/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

1 Tesaloniceni 4:15 – "Iată, în adevăr, ce vă spunem prin Cuvântul Domnului: noi cei vii, care vom rămâne până la venirea Domnului, nu vom lua-o înaintea celor adormiţi.". .

1Tesaloniceni 4:17 – "Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul."

Este evident că soții crestini rămași în viață care vor vedea Revenirea Domnului nu vor fi despărțiți deloc, ci uniți pentru eternitate împreună cu toată Biserica și cu Mirele Ceresc.

Dar, până atunci? Știm legenda pilduitoare a lui Philemon și a lui Baucis(soția lui) care au cerut zeilor doar sa moară deodată, căci era unica dorință a unor soți bătrâni. Si zeii, înduioșați, i-au transformat în arbori îmbrățișati -in momentul morții-rămânând astfel. pereni și împreună.

Dar cunosc, de la o sursa primară, cazul unor soți creștini bătrâni ce s-au rugat sa adoarmă împreună. Iar Domnul le-a îndeplinit ruga intr-un mod neașteptat, căci au murit deodată, din cauza unei sobe înfundată.

Dar, mai pot muri împreună și soții martirizați deodată.

Richard Wurbrand și soția lui, Sabina, își programasera reunirea după moarte la poarta lui Ruben, in Ierusalimul Ceresc.

Isus, după ce S-a jertfit pentru Mireasa Sa, ne-a dat întâlnire tuturor creștinilor pe nori... . dar după ce ne-a asigurat că (prin Duhul Sfânt) va fi cu noi in toate zilele, până atunci.

Mireaso, ești gata pentru Nuntă?

Chiar acum am citit despre 2 soți din SUA, in vârstă de 100 de ani, cu o căsnicie fericită de 73 de ani, care au murit la câteva ore unul după altul. Erau creștini, așa că au mers la Domnul aproape nedespărțit....
Adăugat în 24/11/2023 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 227
  • Export PDF: 5
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni