Române, votează familia lui Dumnezeu!
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de sanda_tulics in 06/10/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

ROMÂNE, VOTEAZĂ FAMILIA LUI DUMNEZEU!
Sanda Tulics

Geneza 2:18-24 18 (CUVÂNTUL BIBLIEI)
Apoi Domnul Dumnezeu a zis: „Nu este bine ca Adam să fie singur; îi voi face un ajutor potrivit. “ 19 Astfel, Domnul Dumnezeu a modelat din ţărână toate animalele câmpului şi toate păsările cerului şi le-a adus la Adam, ca să vadă ce nume le va da. Şi numele pe care Adam i l-a dat fiecărei vieţuitoare, acela a rămas. 20 Adam le-a dat nume tuturor vitelor, păsărilor cerului şi fiarelor câmpului; însă pentru el nu s-a găsit nici un ajutor potrivit. 21 Aşa că Domnul Dumnezeu a trimis un somn adânc peste Adam, iar acesta a adormit. Atunci Domnul a luat una dintre coastele lui şi a închis carnea la locul ei. 22 Şi, din coasta pe care a luat-o din Adam, Domnul Dumnezeu a făcut o femeie şi i-a adus-o lui Adam. 23 Atunci Adam a exclamat:

„În sfârşit, aceasta este os din oasele mele şi carne din carnea mea; ea se va numi «femeie[a]», Înca de la Facere- Geneza) Dumnezeu a intervenit văzând starea de singurătate a lui Adam și din el din coasta lui, a făcut femeia ca ajutor potrivit pentru el și viața ce urma împreună cu ea, cu Eva.

   ATUNCI, ÎN MARE URGENȚĂ, DUMNEZEU A FĂCUT FAMILIA DINTR-UN BĂRBAT -ADAM ȘI EVA- FEMEIE!
DE ATUNCI, EXISTĂ MAREA, BINECUVÂNTATA FAMILIE DUMNEZEIASCĂ DINTRE BĂRBAT SI FEMEIE! DE LA IEȘIREA DIN EDEN, EI S-AU ÎNMULȚIT LA PORUNCA LUI DUMNEZEU ȘI AȘA S-AU NĂSCUT NENUMĂRATE GENERAȚII UMANE DIN CARE AZI, EU ȘI TU, OMULE DIN ROMÂNIA, FACEM PARTE!
DIN PLANUL LUI DUMNEZEU, DIN DRAGOSTEA LUI IMENSĂ DE-A NU FI ADAM SINGUR S-A FORMAT FAMILIA CU SAU FĂRĂ COPII DAR, FAMILIA LUI DUMNEZEU!
AZI ȘI MÂINE, 6,7 OCTOMBRIE 2018, EU ȘI TU, SUNTEM CHEMAȚI SĂ PĂSTRĂM CE AM PRIMIT CA DAR DUMNEZEIESC: FAMILIA CU SAU FĂRĂ COPII, DAR FAMILIE!
EA ESTE AZI ABUZATĂ! NERECUNOSCUTĂ, DE CEI CARE NU L-AU CUNOSCUT SAU RECUNOSCUT PE DUMNEZEU CA ȘI CREATOR, ATOTPUTERNIC DUMNEZEU, FĂCĂTORUL TUTUROR LUCRURILOR VĂZUTE ȘI NEVĂZUTE!
AZI TE POȚI SITUA DE PARTEA LUI DUMNEZEU- LUMINA LUMII DIN CARE FACEM PARTE ȘI PRIN PREZENTARE LA VOT PENTRU SUSȚINEREA EI SAU DE PARTEA ÎNTUNERICULUI  PRIN NEPREZENTARE LA VOT ÎN ANULAREA ȘI DISTRUGEREA EI!

   OMULE! ROMÂNULE! GÂNDEȘTE-TE BINE:
-DE TINE DEPINDE AZI SCHIMBAREA ÎN BINE SAU ÎN RĂU A VIEȚII FAMILIEI-SOȚILOR, COPIILOR EI!
-DE VOTUL TĂU!
   TE ÎNDEMN DAR, ÎN NUMELE DOMNULUI CHRISTOS:
-MERGI ȘI VOTEAZĂ DA! - PENTRU SUSȚINEREA FAMILIEI DIN ROMÂNIA!
AȘA VEI VOTA PREZENTUL ȘI VIITORUL ROMÂNIEI CARE VA FI VIE SAU MOARTĂ! ( FĂRĂ SOȚ, SOȚIE ȘI COPII!)

     Alexandrina Tulics, 6 octombrie 2018, Wisconsin

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 696
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni