Lucrul în echipă
Autor: eliseidobinda  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de dobinda.elisei in 04/04/2024
    12345678910 0/10 X
Lucru în echipă-un imperativ al timpurilor noastre.
Cea mai mare provocare a zilelor noastre este să identificăm echipe care își îndeplinesc în același timp o muncă sau o acțiune comună. Totuși în ciuda provocărilor vremii în care trăim, există oameni, specialiști din diverse domenii care se întrunesc în vederea formării unei echipe și pentru un scop nobil. Totodată, o echipă unită este o echipă care este formată printr-o legătură spirituală între membrii ei, care stă la baza conlucrării lor. Reieșind din faptul că avem exemple în Cuvântul lui Dumnezeu de oameni care s-au unit și au format o echipă atât pentru a face binele cât și pentru a face rău. Cea mai mare construcție a vremurilor vechi este Turnul Babel când oamenii de atunci au format o echipă puternică, unindu-și forțele cu gândul ca să zidească o cetate și un turn al cărui vârf să atingă cerul și sub aceste realizări să își facă un nume. Apreciem unitatea pe care au avut-o de a zidi, dar scopul pentru care au făcut-o nu a fost potrivit așteptărilor lui Dumnezeu. Astfel, este necesar să formăm o echipă puternică dar și să lucrăm la un scop nobil.
La fel, să urmăm exemplul lui Isus care a format cea mai mare echipă de lucrători și care face deosebită cinste oamenilor de a fi lucrători împreună cu El. Prin acțiunile întreprinse zilnic noi suntem lucrători împreună cu Dumnezeu, facem parte din echipa lui răspândind o mireasmă bună a cunoștinței în orice loc. (atât la serviciu, acasă, în stradă... )
Pornind de la cuvântul, , ECHIPA” urmează ca în dreptul fiecărei litere din acest cuvânt să identificăm caracteristicile cele mai alese pentru a face parte din echipă:
E-Echipare sau (pregătire)
C-Curaj
H-Hărnicie
I-Integritate
P-Pasiune
A-Adevăr
Având aceste lucruri, în viața noastră, ele nu ne vor lăsa să fim nici leneși și nici neroditori, și prin ele vom putea demonstra tuturor că suntem o ECHIPA puternică. Formând o echipă puternică, putem lucra la un scop nobil fiindcă suntem uniți printr-o legătură spirituală având actual exemplul lui Isus.

A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes. Astfel, succesul este efortul în echipă.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 78
Opțiuni