Celor care le merge bine,le merge pentru că sunt plăcuți de Dumnezeu?
Autor: Iulian Mîrzac  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Alex.cazimir in 05/06/2023
    12345678910 0/10 X
Părinte, celor care le merge bine le merge că sunt plăcuți de Dumnezeu?
-Numai Dumnezeu poate ști. Dar de multe ori cei care au un servici bun, care câștigă destui bani, care au tot fel de afaceri, case, mașini și alte bunuri, care sunt sănătoși cred că au toate astea pentru că sunt într-adevăr mai buni și mai plăcuți de Dumnezeu. Si de aceea de multe ori judeca persoanele celelalte. Multi cred că dacă o persoană e săracă și bolnavă e din cauza păcatelor sale. Intalnim ideea și în rândul unor fețe bisericești. Chiar in biblie citim despre Iov. Prietenii săi spuneau că din cauza păcatelor sale suferă pe când el erau un om drept. Pe de cealaltă parte avem tot felul de istorisiri cu sfinți care au suferit foarte mult. Uneori diavolul da averi și bine unora ca sa creadă aceștia că sunt buni și fac numai bine și să nu se gândească la Dumnezeu, păcate sau moarte iar alteori tot diavolul da suferință celor care îl caută pe Dumnezeu ca sa ii amăgească că Dumnezeu îi pedepsește ori nu le asculta rugăciunile și să își piardă credință în Dumnezeu ori sa se razvrateasca impotriva Lui. Exista multe istorisiri cu sfinți care erau înspăimântați cu vedenii iar alții simțeau suferință, arătări in chip de lei își infingeau ghearele in mâinile lor când împreunau palmele în rugăciune.
Și dacă ne amintim de cuvintele Iui Iisus care spune că lumea iubește tot ce-i al său, sau "cei din urmă vor fi cei dintâi" chiar si de aici putem înțelege ca faima și bogăția nu Dumnezeu o împarte ci lumea pentru cei care sunt iubiți de ea.
Din cugetări, Întrebând un pustnic.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 258
Opțiuni
De același autor
Din același album
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.