Durerea lui Dumnezeu
Autor: Vasile Iancu  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevăr
Resursa adaugata de vasileiancu in 25/11/2022
    12345678910 0/10 X
Durerea lui Dumnezeu

De sase mii de ani, inima omului se pietrifica, se împietrieste ca o stanca din munte. Piatra peste piatra. Pe parcursul acestei perioade indelungate, prin experientele socio-umane complexe, sufletul omenesc si-a pierdut SIMTAMANTUL natural al Dumnezeirii. Dumnezeu, Creatorul tuturor lucrurilor, a inzestrat primul om, Adam si Eva, cu un simtamant extraordinar al prezentei lui Dumnezeu. Prin caderea edenica, inima omului, a murit fata de Dumnezeu, “nascandu-se” fata de rau.
Parca, totul in jur, lucreaza ca omul sa sa nu audă glasul Lui Dumnezeu.
De un an tot numărăm mortii, mormintele, infectatii, suferinzii de la terapie intensiva. Toate sunt îngăduite ca sa spargă piatra veche de 6000 de ani, depusa peste constiinta umana. În acest proces de chemare la mântuire, este omni-prezenta durerea lui Dumnezeu, care vorbeste, despre umanitatea Domnului Isus.
Durerea Lui este un sentiment de adanca tristete, de suferinta profunda a inimii, o stare la care au fost făcuți părtași oameni ai lui Dumneze (Isaia, Ieremia-lacrima si lut). Cei mai mulți din cei care ajung la terapie, cei care trec prin stari critice, intubați sau cu măști de oxygen, pe perfuzii, nu iau seama la cercetarea Domnului Dumnezeu. Biblia spune ca chiar de ar invia un mort si ar marturisi, oamenii tot nu ar crede. Wurmbrand, aflat în inchisoare, se ruga ca Duhul Sfant sa ducă mesajul sau de speranta, către un crestin închis. Duhul Sfant a purtat acest mesaj peste mii de kilometrii distanta unui om aflat in temnita pentru Hristos. Atunci cand fratele s-a eliberat, aceasta a mărturisit tot cea a primit de la Wurmbrand prin Duhul.
In spitalele din lumea intreaga credinciosii nu mai au acces, fie doar prin telefoane. Te-ai rugat ca, dacă măcar un sigur om este pe moarte, în spital sau acasa, Duhul Sfant sa ii ducă un cuvant, sa ii descopere de unde vine si unde se duce, sa il atinga cu lumina mantuirii, ca in Ioan 3.16? Ești părtaș la Durerea lui Dumnezeu? Simți suspinele negrăite ale Duhului Sfant? Te rogi pentru aceste suflete pe drumul pierzarii vesnice?
Directorul unei fabrici de vacinuri, marturisea ca fost sunat de 30 ori de catre premierul Israelian în legătură cu aspecte privitoare la vaccine, inclusiv la 3 noaptea. Daca omul acesta știe sa persevereze pentru tara lui, intr-o problema de medicala, cum de nu putem sa mijlocim pentru Impărăția Domnului Hristos nici măcar de 3 ori într-o noapte?

Coboara in tacere, in launtrul sufletului, in omul tainic, ascuns al inimii, acolo unde, Domnul Dumnezeu prin Duhul Sfant iti lasa calauzire. Piatra mormantului lui Isus a fost indepartata, ca sa cunoastem cu totii, ca orice piatra poate fi indepartata de Fiul Lui Dumnezeu.

Vasile IANCU

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 253
Opțiuni