Esti pregatit sa-l intalnesti pe Dumnezeu?
Autor: B.Florin  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de FlorinBerghe in 18/10/2022
    12345678910 0/10 X
Suntem pe finalul istoriei omenirii, ceasul venirii Fiului Lui Dumnezeu se apropie cu pasi repezi, judecata Lui finala sta sa inceapa, la care iti adresez intrebarea: “Esti pregatit sa-L intalnezi pe Dumnezeul Tau?”Ce vei spune cand vei sta inaintea scaunului de judecata? Biblia ne invata si ne spune ca sunt zilele din urma 2Timotei 3:1-4 “Sa stiti ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfanati, neimlanziti, neiubitori de bine, vanzatori, obraznici, ingamfati, iubitori mai mult de placeri decat de Dumnezeu” Sunt zilele de pe urma, asta ne avertizeaza si Isus in Matei 24:37 “Cum s-a intamplat in zilele Lui Noe, aidoma se va intampla si la venirea Fiului omului”
Dragul meu prieten/a impaca-te cu Dumnezeu pana mai este har fiind ca judecata Lui dreapta se apropie. Crede in jertfa sfanta de la Golgota, crede ca Isus Hristos este SINGURUL care poate sa iti dea viata vesnica Ioan 3:16 “Fiind ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica” Crede ca EL este CALEA ADEVARUL SI VIATA, crede ca a murit pentru pacatele noastre, ale intregii lumi…Incepe sa-L cauti din toata inima si doar atunci o sa-l gasesti, Biblia spune asta in Ieremia 29:13 “Ma veti cauta, si Ma veti gasi daca ma veti cauta cu toata inima” Impaca-te cu El, Dumnezeu te asteapta si te iubeste. Matei 11:28 Veniti la Mine, toti cei truditi si impovorati si Eu va voi da odihna” sunt vorbele Mantuitorului, vino la El!
Comentariile sunt oprite pentru această resursă.
Statistici
  • Vizualizări: 390
Opțiuni
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”