Ce va aduce viitorul?
Autor: Anonim  |  Album: Profeţii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de yanitakacs in 14/10/2022
    12345678910 0/10 X
Viitorul nu va aduce numai apostazie şi prigoană, ci şi eliberarea mult prezisă şi promisă de profeţii lui Dumnezeu. Indiferent ce va fi, profeţiile împlinite îi pot întări pe credincioşi că Sfânta Scriptură, Biblia din antichitate, tradusă şi interpretată corect, este demnă de încredere şi de folos pentru desăvârşirea noastră.
Dumnezeu promite solemn că mântuirea va fi acordată tuturor neamurilor pământului:
Apocalipsa 7:9 “După aceea m-am uitat şi iată că era o mare gloată pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminţie, din orice norod şi de orice limbă, care stătea în picioare înaintea scaunului de domnie şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în haine albe, cu ramuri de finic în mâini”
Hainele albe reprezintă aprobarea credinţei lor în sângele Mielului (Apocalipsa 7:14), ei nu au o credinţă “de faţadă”, ci una reala, vie, faptică, deci aceştia sunt mântuiţi.
Cuvântul cheie este "DIN orice neam... ", deci nu vor fi mântuiţi toţi indivizii, ci doar indivizii pocăiţi DIN orice popor. Aici intră şi poporul din Israelul modern. De aceea, ca ambasadori ai Teocraţiei şi Regatului lui Adonay Iehova Elohim, să chemăm la ascultarea credinţei şi la pocainţă vie oameni DIN toate neamurile, inclusiv Israel, pentru că numai aşa se va putea împlini profeţia aceasta.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 244
Opțiuni