Fiecare membru e important!
Autor: Calin C.  |  Album: fara album  |  Tematica: Voia lui Dumnezeu
Resursa adaugata de nueuciEL in 31/10/2021
    12345678910 0/10 X
Fiecare membru e important!

Tot ce face Dumnezeu are un scop ce se află in perfectă armonie cu eternitatea lui Dumnezeu. În planul etern al lui Dumnezeu, nu poate exista nimeni care să nu fie esential. Din când în când fiecare din noi, ne aruncăm pe jos și spunem: ¨ Nu sunt de nici un folos și nu contez pentru nimeni¨.
Aș vrea să intelegi că niciun om nu e un accident sau o greșală. Fiecare persoana e absolut indispensabilă pentru planul lui Dumnezeu. Poate crezi că nu ai prea multă importanță și că nu ai o foarte mare valoare. Într-o zi vei descoperi câtă semnificatie ai în planul lui Dumnezeu. Când vei vedea toate lucrurile în lumina lui Dumnezeu, din mintea ta va dispărea orice gând și orice sentiment de inutilitate. Totul va avea un scop și totul va fi la locul potrivit. Atunci tu îți vei cunoaste propria valoare UNICA și vei întelege locul tău în planul lui Dumnezeu.
Pâna atunci te îndemn să ne rugăm împreună ca să-ți descoperi locul tău în trupul lui Hristos și să întelegi valoarea pe care ți-a dat-o Înșuși Domnul Hristos în momentul când a murit pe cruce pentru tine.
Fii incurajat și mergi înainte bazându-te pe harul și îndurarea Domnului. Încrede-te in Domnul!
Tu ai mare pret in ochii Lui și in ochii noștrii!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 292
Opțiuni
De același autor
Din același album
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”