Liniște în haos
Autor: Alexandru Stangaciu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Alexandru_alex.7 in 03/03/2021
    12345678910 0/10 X
Liniste in haos

In haosul interminabil al rutinei zilnice, în care joci sceneta eului, continuu in repetabilul trecut, si a eului fictiv împins de circumstanțe, compromisuri si societate, intervine regizorul universului, pune o pauză firului tau din viata, oferindu-ti sansa sa joci in sceneta reală a eului tău! Tema este cea mai simplă si totodata cea mai dificilă, aceea de a te cunoaste pe tine insuti, de a trăi TU si nu deghizat în personaje, carora le schimbi măștile.
De cat timp nu ai mai stat de vorbă cu tine? Sau poate ca nu ai stat niciodată. .
Nu esti obisnuit cu o astfel de liniște care sa durezeze mai mult decât o zi; o liniște care pare ca te sufoca, care te tine inlantuit in propriile gânduri ce vin ca o avalanșă, cu scopul de te insuma ca un întreg; ele rătăcesc mereu in necunoscut, iar tu le obligi dandu-le forma ca sa se adapteze in acel mediu care iti da posibilitatea ușoară de a te transforma in personaje, care iti dau valoarea raportată la societatea actuală. Valoare data de jumătatea nocivă a virtualului este principalul motiv care cauzează transformarea individului din viata reala in cea fictivă...
Regizorul universului iti da sansa de a te cunoste pe tine, sa stai de vorbă cu tine, sa te redescoperi, sa fii constient de unicitatea puterii mintii tale si nu a celei împrăștiata in nonsensuri si haos! Acest desert aparut in sceneta, care pare a fi unul complet pustiit, cred ca poate fi o sansa in a regenera o viata măcinată de zgomot.
Aceasta liniște pare ca explodează în mintea ta cand nu ai încotro decât să o confrunți; iar atunci cand nu o confrunti, ea determina plictiseala, stagnarea, blocajul mintii, pentru ca ea este obișnuită cu activități inutile care amagesc dusmanul vieții, timpul.
Faptul ca doar 5% din minte rezultă constiientul iar 95% subconștientul, arată că ceea ce acumulezi va creea, va materializa ceea ce vrei trăi. Daca aduni virtual, zgomot, haos, nonsens, depresie, neputinta etc, pe acestea le vei juca in sceneta; daca creezi in bagajul mintii ideea de a trăi tu si nu in masca altor personaje, atunci tu influențezi finalul scenetei, dandu-i realitatea si esenta ei, pentru care o fost creată!
Inchide zgomotul haosului si deschide liniștea eului!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 516
Opțiuni