Fericit in Hristos
Autor: Argentina  |  Album: fara album  |  Tematica: Fericirea
Resursa adaugata de Argentina_20 in 31/07/2020
    12345678910 0/10 X
Stim bine ca suntem creati dupa Chipul si Asemanarea Lui Dumnezeu insa suntem atit de obisnuiti cu el incit uitam ca Purtam chipul lui Dumnezeu …suntem atit de obisnuiti cu sufletul nostru, , caracterul, sentimentele, vointele, dorintele noastre" incit uitam ca este harul Lui Dumnezeu care n-ea fost insuflat prin nari ' si aceasta e este meritul Sau!
Suntem atit de orbiti de lucrurile astea pamintesti incit nu mai vedem a 3 parte din noi adica Duhul nostru care striga spre Dumnezeu …suntem atit de procupati de cistigarea a multor lucruri incit nu mai vedem binecuvintarile lui Dumnezeu care ne sunt oferite pentru pacea si fericirea noastra …ne-am obisnuit sa gindim ca daca vom avea multe lucruri vom fi fericiti, impliniti, vom experimenta pacea sufletului nostru si te trezesti la un moment cu sufletul gol si fara pace …
Si aceste lucruri se intimpla din cauza neglijentei noastre pentru ca schimbam lucrurile vesnice pe cele ce putrezesc asa cum zice scriptura, , Efiseni 6:8
Cine* seamănă în firea lui pământească va secera din firea pământească putrezirea, dar cine seamănă în Duhul va secera din Duhul viaţa veşnică"
Poate tot semeni fara a vedea roade si ti se pare ca totul este fara rost, dar Domnul spune clar ca nici un Cuvint al Sau, nu se intoarce fara rod …Daca nu investesti munca in ogor nu va creste decit spini …nu vei avea roada. Nu lasa sa creasca in inima ta spinii rauitatii nu lasa sa se piarda cei din jurul tau …fii o usa de trecere spre viata, pentru cei din jurul tau! Cauta dragstea Lui Dumnezeu si cere putere de a iubi pe toti cu putere iertarii! Cauta sa implinesti voia Lui Dumnezeu ca sa fii fericit si umple-I pe cei din jur cu aceasta fericire in Hristos.
Poate de multe ori suntem descurajati si limitati de neajunsuri insa, fara sa intelegem problema fundamentala …. caci fericire nu consta in faptul a avea multe ci a oferi mult din ceea ce avem …din ceea ce suntem!
In fiecare zi suntem preocupati de lucurile pamintesti si ignoram propovaduirea Cuvintului care este responsabilitate a fiecarui nascut din Dumnezeu. De multe ori ne plingem de esecurile noastre de coborisurile noastre fara sa tinem cont de timpurile in care Isus ne-a urcat si nici macar nu a primit lauda si multumirea cuvenita.
Credem mai mult in succes decit in HAR …Credem mai mult in propria capacitate si propria forta decit in Darul Lui Dumnezeu. Oferim bani si timp pentru a avea un corp frumos ca sa uimim pe altii …dar cit timp oferim duhului nostru care mijloceste pentru indelungire zilelor noastre… cit de bine ne antrenam sufletele noastre ca sa fim placuti lui Dumnezeu! Ce este frumusetea? Sa pierdut sensul si valoarea ei! Nu mai intelegem ca frumustea nu este exteriorul vazut de ochi ci interiorul simtit de suflet …sunt multi ce par a fi frumosi la fata si sunt goi in inima. Fericire nu se vede ea se simte se traieste! Care este lucru ce te face fericit ce iti aduce pace si liniste? Imparatul David si-a gasit fericire in Hristos si era fericit sa marturiseasca asta, , Ps 73:28 Cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii* de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc** toate lucrările Tale."
Fericrit este omul care fara fapte este numit de Dumnezeu neprihanit ( Rom 4:6)
Fericit este cel care rabda …si trece cu smerenie prin suferinte ( Iac 5:11)
Construeste-ti fericire pe Hristos ingrijeste-ti duhul…antreneaza-ti sufletul … Investeste in lucrurile vesnice!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 71
Opțiuni