Dumnezeu asculta rugaciunea mea
Autor: Sandor Daniel Mircea  |  Album: 1  |  Tematica: Biruință
Resursa adaugata de mircea_danijim in 16/04/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
DUMNEZEU ASCULTĂ ȘI RUGĂCIUNEA MEA

De câte ori a trecut acest gând în mintea noastră, mai ales în situați de criză. Ne-am pus în genunchi ne-am rugat apoi imediat a apărut acesta îndoială: Oare se va întâmpla? Cine sunt eu să mi se împlinească? Poate ca am greșit și Dumnezeu nu mă ascultă.
Putem continua lista dar cred ca ați înțeles unde doresc să ajung. Cred că această îndoială vine din lipsa de cunoștință. Nu am înțeles care este identitatea noastră. Încă nu am realizat cine suntem în Isus Cristos. În momentul în care am acceptat și mărturisit pe Isus Cristos ca Domn și Salvator noi am devenit copii a Lui Dumnezeu. Acest lucru ne autorizează pe noi sa venim in prezenta Tatălui să ne rugăm cu încredere că El ne ascultă, ba mai mult Domnul Isus Cristos a spus că orice vom cere in numele Lui, Tatăl ne va răspunde ca Fiul său sa fie glorificat. Cuvântul Lui Dumnezeu spune că acum noi suntem Templul Său, noi nu suntem musafiri ci cetățenii ai împărăției Sale. Isus Cristos stă la dreapta Lui Dumnezeu și intervine pentru noi. Scriptura spune să ne apropiem cu încredere la tronul Său de har deoarece cunoaște slăbiciunile noastre. Stăpânul nostru Isus a trăit pe pământ, stie cat este de greu, El a fost încercat ca noi dar nu a pacatuit ci a ales să moară pentru păcatele noastre și a întregii omeniri astfel noi putem veni în fața Tatălui, sfinți, îndreptățiți și plini de speranță prin sângele Său. Cand Domnul Isus Cristos a murit perdeaua de la templu sa rupt, cred că această înseamnă că avem intrare liberă în prezența Tatălui. Apostolul Ioan scrie in epistola sa ca orice vom cere de la Tatăl după voia Lui ne ascultă. Apostolul Iacov scrie ca cerem și nu căpătăm pentrucă cerem rău, cu gând să risipim în plăcerile noastre. Cred personal ca Dumnezeu nu dorește să binecuvînteze egoismul. Egoismul este păcat si are de aface cu firea pămîntească, iar cei ce umbla in firea pămîntească nu sunt plăcuti Lui. Dacă dorim să placem Lui trebuie să credem în existența și puterea Lui astfel ne va asculta și recompensa.
Pot fi situați în viața noastră care spun contrar acestor principii dar aici este secretul credinței. Credința nu are de aface cu ce vedem și simțim ci cu adevărul și promisiunile Sale.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 814
Opțiuni