Restaurare
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Eunicia_01 in 25/03/2020
    12345678910 0/10 X
Te simti cazut. . ?
Uneori te simti cazut si pare atat de greu sa te ridici. Situatia in care te afli pare apasatoare si greu de iesit din ea. .
Privesti inapoi si poate peste anii care au trecut vezi greseli care daca nu le-ai fi facut astazi aveai o viata mai simpla, si vezi ca ai luat unele decizii gresite care te-au dus cu un pas mai departe de Cristos, si te simti uneori rece si alteori simti mustrarea si ai o dorinta coplesitoare de a te intoarce cu toata inima la Domnul. . dar pare atat de greu sa inaintezi!
Dumnezeu cunoaste tainele inimii tale, si atunci cand in inima ta exista o dorinta continua de schimbare inspre Dumnezeu, atunci Domnul priveste spre tine si in bunatatea Lui nemarginita iti mai ofera o sansa, si inca una.
Si simt cum. . se-ntampla prea des sa risipesc sansa pe care o mai primesc!
Si am primit asa de multe sanse la schimbare! Si ma-ntreb cat de mult ne ingaduie Dumnezeu si cat de mare e iubirea ce ne-o poarta?
Pare ireal sa iubesti atat de mult pe cineva!
Dar este o iubire adevarata! Este o iubire vesnica!
De multe ori simt cum il intristez pe Dumnezeu si uneori constienta fiind. . e greu uneori sa alegi voia Lui Dumnezeu atunci cand inima ta doreste altceva.
Si cred ca nu ar trebui sa ne fie greu! Cred ca sfintenia ar trebui sa ne fie dorinta inimii.
Si chiar in momente ca acestea cand te simti pacatos si apasat de povara pacatului, chiar acum Dumnezeu te iubeste nespus de mult.
Acum tu intelegi ca pentru tine cu adevarat a murit Isus, ca tu sa gasesti in jertfa Lui curatie si dragoste!
Si acum cand te simti pacatos si te doare ca din nou l-ai intristat pe Duhul Sfant, acum poti simtii o firmitura din durerea pe care o simte Dumnezeu atunci cand tu pacatuiesti.
Acum este timpul sa te opresti din alergarea vietii si sa-ti ceri iertare inaintea lui Dumnezeu!
Si cu o recunostinta deosebita sa-i spui "Multumesc".
Multumesc ca existi!
Multumesc fa ma iubesti!
Multumesc ca m-ai ales sa fiu al tau!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 560
Opțiuni