Îndepărtează -te de omul care te îndepărtează de Dumnezeu
Autor: Ramona Gîrbea  |  Album: De vorbă cu Dumnezeu  |  Tematica: Dragostea
Resursa adaugata de Denisa99 in 13/02/2020
    12345678910 0/10 X

Îndepărtează -te de omul care nu îl cunoaște pe Dumnezeu,
Îndepărtează -te de omul care te îndepărtează de principiile tale creștine cu care ai fost crescută
Îndepărtează -te de omul care nu îl pune pe Dumnezeu pe primul loc în viata lui. Un bărbat care nu îl pune pe Dumnezeu pe primul loc, nu te va pune nici pe tine
Îndepărtează -te de omul care nu îl respectă pe Dumnezeu, acel om nu te va respecta nici pe tine
Îndepărtează -te de relația în care certurile sunt mai prezente ca rugăciunile
Îndepărtează -te de relația în care jignirile sunt mai prezente ca, complimentele.
Ai grijă la ce viitor îți alegi. Poate acum crezi ca ești fericită pentru ca ești la casa ta, nu mai ai părinții care sa îți spună cum sa te îmbraci, cum să te machiezi, cum să îți faci unghile sau cum să îți petreci nopțile... însă va veni o vreme când vei realiza ca acea casa în care stai, nu e casa de pe stâncă, ca omul de lângă tine nu îți poate da viata veșnică și ca l-ai dat pe Dumnezeu pe... "câțiva bănuți de argint".
Iubește omul care te apropie de Dumnezeu, care se roagă împreună cu tine, care te respecta, care te iubește asa cum scrie Biblia și lângă care îți poți petrece duminicile la biserica iar momentele voastre să se împartă mereu la 3... Tu, el și Dumnezeu! Alege un astfel de om, iubește -l și roaga-te Domnului pt el.
Pune-l pe Dumnezeu mereu pe primul loc în viata ta și El te va binecuvinta cu omul potrivit... doar asa vei putea fi cu adevărat fericită

Ramona G
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 192
  • Favorită: 1
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”