Fii un adevărat soldat !
Autor: Ghenescu Elisabeta  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Elisabetaghenescu in 14/01/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Soldații adevărați, au parte întotdeauna de cele mai puternice lupte și biruiesc cele mai mari războaie, deoarece s-au echipat cu cea mai puternică armătură și au primit autoritatea Împăratului.
Dacă vrei să fi soldat adevărat, Împăratul ne oferă următorul echipament: Efeseni 6:11-18
[11]Îmbrăcaţi-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului.
[12]Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cerești.
[13]De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea și să rămâneţi în picioare după ce veţi fi biruit totul.
[14]Staţi gata dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcaţi cu platoșa neprihănirii,
[15]având picioarele încălţate cu râvna Evangheliei păcii.
[16]Pe deasupra tuturor acestora, luaţi scutul credinţei cu care veţi putea stinge toate săgeţile arzătoare ale celui rău.
[17]Luaţi și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
[18]Faceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni și cereri. Vegheaţi la aceasta cu toată stăruinţa și rugăciune pentru toţi sfinţii. Amin!
Fii un soldat adevărat, devotat Celui ce l-a creat! Nu te da bătut nicigând, chiar dacă lupta este mare, tu luptă și mai tare căci nu lupți singur, Domnul e cu tine, El nu te-a lăsat și cu niciun chip nu te va lăsa. Bizuie-te pe Domnul Dumnezeul tău, căci de la El îți vine ajutorul și biruința! Nu te da învins, fi mereu convins că-n spatele a tot ceea ce se întâmplă este un Stăpân, care a știut că poți trece prin cele mai cumplite lupte și te poți lupta cu cei mai mari "Goliați" și nu vei fi învins!
Fii binecuvântat, soldat al Oștirii Cerești! ❤
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 610
  • Favorită: 1
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.