Scapa de Ganduri negre
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Daniel50 in 19/11/2019
    12345678910 0/10 X
Sunt oameni care se luptă cu tiparele de gândire iar luptă nu e usoara dar din fericire avem un medic suprem Isus Hristos
In cartea lui NEIL T. ANDERSON Cel care sfarama lanturile robiei puteți gasi pași exact cum sa ajungeți la libertatea in Hristos

Nu esti singur! Biblia ii avertizeaza in mod repetat pe crestini ca vor avea de luptat impotrtiva lui Satana si a fortelor intunericului. Pe cat de real este conflictul spiritual care starneste atata agitatie inlauntrul tau, pe atat de tangibile sunt solutiile de rezolvare a lui.

Apoi se poate din cauza pacatelor, face sursa a gandurilor rele.
Gandurile rele sunt doar inceputul razboiului diavolului impotriva noastra. Daca omul nu scapa de ele, gandurile semanate in minte de diavol cresc pana la faptuirea pacatului si de acolo la impatimirea omului - la repetarea pacatului, facand din om un rob al patimilor.
Păzește-ți inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieții." „
Puterea vrasmasului e minciuna! Biruiti cu Adevărul!
Isus Hristos este calea adevărului si viața!

Fiti tari in credința asta este scutul nostru iar cel rau nu ne poate birui
Cereti ajutorul Domnului Isus prin rugăciuni numai El poate sa va dea libertatea!
In Numele Lui avem puterea de a birui vrăjmașul
Orice veţi cere de la Tatăl în Numele Meu, El vă va da” (loan 16,23).

Când gânduri negre se frământă cu grămada înăuntrul meu, mângâierile Tale îmi înviorează sufletul.
Psalmul 94:19


Gândurile noastre contează foarte mult - și asta fiindcă ceea ce gândești determină ceea ce devii. Din păcate, majoritatea dintre noi avem tendința să rămânem captivi gândurilor toxice, mai degrabă decât să ne concentrăm gândurile pe adevărul lui Dumnezeu.

Pentru a lupta împotriva gândurilor toxice trebuie să identifici și să le respingi. După cum ni se spune în capitolul 10 din A doua epistolă a lui Pavel către corinteni, lupta împotriva gândurilor toxice nu este una obișnuită. Nu este o luptă fizică ci mai degrabă este o luptă spirituală în care avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu.

2 Corinteni 10:3‭-‬5 Măcar că trăim în firea pământească, totuși nu ne luptăm călăuziţi de firea pământească. Căci armele cu care ne luptăm noi nu sunt supuse firii pământești, ci sunt puternice, întărite de Dumnezeu ca să surpe întăriturile. Noi răsturnăm izvodirile minţii și orice înălţime care se ridică împotriva cunoștinţei lui Dumnezeu, și orice gând îl facem rob ascultării de Hristos.

Efeseni 6:13-17: „De aceea, luați toată armura lui Dumnezeu, ca să vă puteți împotrivi în ziua cea rea și să rămâneți în picioare, după ce veți fi biruit totul. Stați gata dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcați cu platoșa neprihănirii, având picioarele încălțate cu râvna Evangheliei păcii. Pe deasupra tuturor acestora, luați scutul credinței, cu care veți putea stinge toate săgețile arzătoare ale celui rău. Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.”
Căci armele cu care ne luptăm noi nu sunt supuse firii pământești, ci sunt puternice, întărite de Dumnezeu ca să surpe întăriturile. Noi răsturnăm izvodirile minţii și orice înălţime care se ridică împotriva cunoștinţei lui Dumnezeu, și orice gând îl facem rob ascultării de Hristos.


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1430
Opțiuni