Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Revino la dragostea dintâi
Autor: Carmen Iene  |  Album: Biruitori  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Neftali_123 in 16/05/2019
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Revino la dragostea dintâi

(Ps. 46:10), , Opriți-vă și să știți că Eu sunt Dumnezeu. Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.”

Oprește-te din alergare! Este important să rămâi liniștit înaintea Lui ca să poți comunica cu El; ai răbdare și nădăjduiește în harul Lui. Recunoaste suveranitatea Lui, așteaptă în tăcere.
Smerește-te, adu-ți întreaga ființă înaintea Lui. Lasă-L pe Duhul Sfânt să-ți cerceteze inima și să scoată la suprafață adevărul, păcatele care au oprit părtășia ta cu Domnul. Adu-ți aminte de unde a început să se strice relația ta cu El, ce anume s-a întâmplat în acea perioadă, sau ce altceva a luat locul lui Dumnezeu în viața ta. Fi sincer, recunoaște totul cu umilință, mărturisește și cere-ți iertare. Nu uita că trebuie să te pocăiești și încrede-te în puterea regeneratoare a sângelui lui Isus.
, , Adu-ți dar aminte de unde ai căzut; pocăiește-te, si întoarce-te la faptele tale dintâi. Altfel voi veni la tine, și-ți voi lua sfeșnicul din locul lui, dacă nu te pocăiești.”(Ap. 2:5)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 80
Opțiuni