DACĂ CĂUTAȚI CA DOMNUL SĂ VĂ ÎMPLINEASCĂ DORINȚA
Autor: Veaceslav Șevelev  |  Album: fara album  |  Tematica: Dumnezeu
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 25/09/2018
    12345678910 0/10 X
Fiecare dintre noi are dorințe dragi – aspirațiile sufletului. Iar din cauza, că nu se împlinesc, din anumite motive, mulți sunt deprimați și întristați. Dacă nu se împlinesc dorințele voastre, nu sunt împlinite nevoile voastre, ce faceți?

Un împărat Israelit renumit, proroc, muzicant – David, se împarte cu noi, pe paginile Bibliei, cu abordarea sa. Să citim al 4-lea verset din psalmul lui David 37: „Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima”. După cum se vede, din cele citite, David își găsea desfătarea, în comunicarea sa cu Dumnezeu. Și mai mult de atât, el credea, că Dumnezeu poate să-i împlinească dorința. Dar pe mine personal, m-a uimit altceva. Și anume, ordinea gândurilor, pe care le-a scris autorul. “Omenește” totul trebuie să fie invers: Dumnezeu trebuie să-mi împlinească dorința, și doar atunci aceasta îmi va aduce desfătare.

Să citim încă odată, foarte atent versetul nostru. „Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima”. La început este desfătarea, iar apoi împlinirea dorinței. Cu alte cuvinte, cel mai important nu este dorința noastră, și nu noi înșine, ci Dumnezeu. Pe El trebuie să ne concentrăm, ci nu pe dorința noastră. Avându-L pe Dumnezeu în inima noastră, și încrezându-ne în El, obținem tot ce este necesar pentru viața noastră. Dumnezeu este gelos, și nu dorește ca inima noastră să aparțină altuia. Ea trebuie să aparțină pe deplin Domnului. Dumnezeu trebuie să ne fie atotsuficient. Trebuie să ne liniștim în aceasta. Și doar atunci Domnul ne va împlini dorința.,),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),),)_
- Dragă Dumnezeu! Ajută-mă, mai întâi, Tu să-mi fii desfătarea, să mă bucur în Tine, în Tine să-mi văd fericirea și împlinirea, iar după aceea, să caut să-mi fie împlinită dorința! În numele Domnului Iisus Hristos. Amin.

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă

„Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima” (Psalmul 37:4)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 819
Opțiuni
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”