Copilul meu drag, iarta-ma!
Autor: D.L Moody  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 28/05/2017
    12345678910 0/10 X
Povesti de viata
Nu demult un anume tanar a inceput sa vina tarziu acasa. Devenise un obicei pentru el iar tatal lui incepuse sa creada ca o luase pe carari gresite.
Intr-o seara, tatal i-a spus sotiei sa mearga la culcare si l-a asteptat pe fiul sau sa vina acasa. Baiatul a venit acasa beat, iar tatal sau i-a spus sa nu mai intre niciodata in casa lui. A inchis usa in urma sa, apoi s-a dus in salon si s-a gandit: S-ar putea sa fiu eu oare de vina pentru comportamentul lui? Nu m-am rugat niciodata cu el. Nu l-am avertizat niciodata in legatura cu pericolele acestei lumi. Si-a pus apoi haina si palaria si a iesit sa isi caute fiul. A intrebat imediat un politist: Mi-ati vazut baiatul? Nu, veni raspunsul. S-a dus mai departe pana a dat de altul. L-ati vazut pe baiatul meu? A tot fugit de la unul la altul toata noaptea, dar nu l-a gasit pana dimineata. In sfarsit, cand intr-un final l-a gasit, si-a luat fiul de brat si l-a condus acasa, tinandu-l pana s-a trezit. Apoi i-a spus: ,,Baiatul meu drag, iarta-ma! Nu m-am rugat niciodata cu tine, te-am lasat sa o iei pe carari gresite si vreau sa ma ierti.”
Baiatul sau a fost profund miscat de cuvintele tatalui si in mai putin de o zi l-a cunoscut pe lsus si s-a lasat de bautura. D. L. Moody
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1395
  • Favorită: 1
Opțiuni
De același autor
Din același album
2 Cronici 20:12 O, Dumnezeul nostru, nu-i vei judeca Tu pe ei? Căci noi suntem fără putere înaintea acestei mari mulţimi care înaintează împotriva noastră şi nu ştim ce să facem, dar ochii noştri sunt îndreptaţi spre Tine!”