Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Un esec nu face din nimeni un ratat!
Autor: Max Lucado  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 21/04/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
UN ESEC NU FACE DIN NIMENI UN RATAT - Max Lucado

Ai cumpara o casa daca ti s-ar permite sa vezi doar o singura camera?
Ai cumpara o masina daca ti s-ar permite sa vezi doar cauciucurile si un far?
Ai judeca o carte dupa un singur paragraf citit?
Nu! Nici eu.
Orice judecata corecta necesita o imagine de ansamblu. Acest lucru nu este adevarat numai cand vrem sa cumparam case, masini sau carti, ci si cand ne evaluam viata. Un esec nu face din nimeni un ratat; o realizare nu face din nimeni un om de succes.
,,Mai bun este sfarsitul unui lucru decat inceputul lui.” a scris inteleptul Solomon. ,,Fiti rabdatori in necaz." rasuna ca un ecou cuvintele Apostolului Pavel.
Vedem doar un fragment din viata noastra si a celorlalti. Viata ne vinde fragmente. Nefericirile si grozaviile vietii sunt doar o pagina dintr-o carte imensa. Nu trebuie sa ne grabim niciodata cu concluziile. Cel mai bine este sa ne rezervam judecata asupra furtunilor vietii dar si a implinirilor ei pentru momentul in care vom cunoaste toata povestea...
Dumnezeu insa este Autorul povestii noastre... Si i-a scris deja capitolul final. Ramai langa El! Si nu fii judecator ci iubeste.
Max Lucado
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 336
  • Favorită: 1
Opțiuni