Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Cu faţa către Domnul
Autor: Alex Sasu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Alexsasu in 20/08/2016
    12345678910 0/10 X
Daniel 9:3

„Şi mi-am întors faţa spre Domnul Dumnezeu ca să-L caut cu rugăciune şi cereri, postind în sac şi cenuşă.” (VDCC)

„Mi-am îndreptat faţa către Stăpânul, către Dumnezeu, ca să-L caut cu rugăciune, cu cereri şi cu post în sac şi cenuşă.” (NTR)Credinţa ne va fi încercată. Vor veni lupte. Avem lupte. Acestea sunt parte a vieţii creştine. Fără ele nu putem să fim curăţiţi. Dacă ne vom mulţumi să ne rugăm doar atunci când vin necazurile, nu vom fi pregătiţi să le facem faţă. Trebuie ca începând de astăzi să ne dedicăm rugăciunii! Rugându-ne Domnului şi lăudându-L pe El vom fi echipaţi să înfruntăm viitorul, indiferent ce ne rezervă acesta. Şi are multe pentru fiecare, fie că se roagă şi are o relaţie cu Dumnezeu, fie că nu se roagă.Aplicaţie practică

Puţine lupte spirituale sunt mai personale decât dorinţa de a-i vedea pe cei dragi, pe prieteni şi pe vecinii noştri că Îl primesc pe Hristos. Timpul petrecut în rugăciune constituie „câmpul de luptă”. În acestă săptămână, caută să identifici cel puţin trei persoane din viaţa ta care au nevoie de Hristos. Apoi dedică-te să te rogi fierbinte, din toată inima, pentru mântuirea lor.


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 576
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni