Nu-i trist.
Autor: Hojda Alexandra Ligia  |  Album: fara album  |  Tematica: Cunoașterea de sine
Resursa adaugata de AlexandraHojda in 06/07/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Motto: ,,Să preferi o nefericire care dă roade unei fericiri care trece fără urmă.” (Ana Blandiana)

Nu-i trist să n-ai ceea mereu ți-ai dorit, atâta timp cât încă mai există bănuiala că ceea ce ți-ai dorit nu ți-ar fi adus, oricum, fericirea. E trist să ai și să pierzi tot ceea ce erai și aveai atunci când n-ai avut.

Nu-i trist să simți că mergi singur pe poteci pustii, atâta timp cât simți privirile lui Hristos ațintite asupra ta. E trist să fii îngrămădit de oameni și totuși să te simți singur.

Nu-i nici măcar trist să pierzi pe cine-ai avut drag, atâta timp cât știi că-l poți regăsi, cândva. E trist să ai acel drag lângă tine și inima să-ți fie departe de cerul care acum îl ascunde.

Nu-i trist să plângi atunci când simți apăsări din toate părțile. E trist să râzi atunci când nu te mai simți apăsat deloc de propriul tău gol, de propria ta urâțenie.

Nu-i trist să nu știi atunci când îți asumi neștiința cu demnitate. E trist să te simți încântat de propria-ți ignoranță.

Nu-i trist să fii ridiculizat de toți cei în care oricum nu te regăsești. E trist să fii aplaudat de acei fățarnici cărora, oricum, le semeni.

Nu-i trist nici măcar să simți amărăciunea unor greșeli pe care nu există timp să le acopere. E trist să te bucuri de dulceața unei nepăsări care îți creează iluzia că mormântul e o câmpie deasupra căreia se întinde cerul.

Nu-i nimic trist, de fapt, decât totul acela care te desparte de Dumnezeu.
,,Nu-i trist să fii ridiculizat de toți cei în care oricum nu te regăsești. E trist să fii aplaudat de acei fățarnici cărora, oricum, le semeni.,,
După cum romi se regasesc in tiganie , tot aşa români se regasesc in coruptie, daca furi tigania de la un rom şi coruptia de la un român ei se simt ca pestele pe uscat, că nu se mai regaseste în lumea lor. Caci în comunitatea romilor cu cât esti mai mare tigan cu atit ai sanse mai mari sa ajungi seful romilor , la fel in comunitatea românilor cu cit esti mai corupt cu atit ai sanse mai mari sa ocupi un loc pe care nu-l meriti
Ceea ce este corupţia pentru român şi ţigania pentru rom aceea este faţarnicia pentru creştinul secolului 21. Cu cât esti mai faţarnic cu atât ai o cota de piaţa mai mare în lumea creştină modernă. Dacă furi faţarnicia de la creştini secolului 21 le-ai furat indentitatea, şi fără indentitate omul este mort ca nu se mai regaseste in lumea lui, se simte ca peştele pe uscat Fără faţarnicie crestinul modern se vede asa cum a ajuns; sarac, goi, nenorocit şi orb, dar cu ajutorul faţarniciei se şimte în apele lui că se vede aşa cum ar trebui să fie ; bogat, îmbracat, fericit şi luminat.
La revenirea Domnului Hristos , El va lua tigania de la romi, corupţia de la români si faţarnicia de la crestini şi romi care sunt ţigani, români care sunt corupţi şi crestini care sunt faţarnici nu se vor mai regăsi in lumea lui Dumnezeu. Ei se vor simţi acolo ca peştele pe uscat. E greu de trăit intr-o lume in care nu te regaseşti.
Mulţumesc Domnului pentru acest material. Domnul sa va răsplatească şi sa va de-a har să ne mai scrieţi pe aceasta temă, ca avem nevoie sa facem cunoştinţa cu omul nostru din launtru.
Adăugat în 29/08/2016 de pascaioan
Statistici
  • Vizualizări: 1061
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni